TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku vo februári podľa JustWatch

Napätie, bláznivé dobrodružstvá a apokalyptický svet boli favoritmi Slovákov aj vo februári. No do prvej trojky sa dostal aj vtipne podaný dokument.

Film Všetko, všade, naraz, o ktorom sa vo svete veľa rozpráva, sa vo februári prebojoval na prvú priečku. Príbeh o starnúcej čínskej migrantke v USA, ktorá sa snaží zachrániť svet skúmaním paralelných vesmírov s vlastným životom, zaujal najviac. O jednu priečku nižšie sa posunul januárový trhák The Menu.

Po premiére v kinách sa trhák Čierny Panter: Navždy Wakanda dostal aj do ponuky streamovacích platforiem, kde si našiel svojich fanúšikov. Vo februári ich bolo dosť na to, aby sa akčný titul o kráľovnej Ramonde bojujúcej o ochranu svojho národa, stal tretím najsledovanejším filmom. 

Sfilmovaná videohra The Last of Us si udržala svoje prvenstvo v kategórii seriálov aj vo februári. Druhým najsledovanejším bol western Yellowstone s Kevinom Costnerom v hlavnej úlohe. Cunk on Earth na treťom mieste je Philomenou Cunk vtipne rozprávaný príbeh ľudskej civilizácie. Má potenciál sa v nasledujúcich mesiacoch posunúť ešte vyššie.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu