TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v septembri podľa JustWatch

V septembri pritiahli Slovákov k obrazovkám najnovšie tituly, ale aj takmer štvrťstoročie starý seriál, ktorý už má svojho pokračovateľa.

Celosvetovo úspešný film Barbie sa tak trošku nečakane vyšplhal na prvé miesto v rebríčku najpozeranejších filmov na Slovensku na streamovacích službách. Kto by čakal, že pôjde o príbeh určený deťom, bude prekvapený. Pripravte sa na zamyslenie o rovnoprávnosti mužov a žien. Ružová farba ale nemôže chýbať. 

Romantická komédia plná prekvapení No Hard Feelings s Jeniffer Lawrence v hlavnej úlohe tentoraz skončila druhá. Tretiu priečku obhájil animovaný film Spider-man: Cez paralelné svety. Animák nechýba ani v nasledovanejších seriáloch, je na druhej priečke. 

Na prvej sa nachádza fantasy titul Ahsoka. Príbeh je zasadený do obdobia po páde Impéria a sledujeme v ňom bývalú rytierku Jedi Ahsoku Tano, ako vyšetruje novú hrozbu pre zraniteľnú galaxiu. Dve miesta po sebe patria sérii s rovnakým názvom, líšia sa iba capslockom. 

ONE PIECE je hraný titul z roku 2023 zatiaľ s jednou sezónou, One Piece animovaný bol vydaný v roku 1999 a má viac než 1000 epizód. V obidvoch je hlavnou postavou mladý pirát Monkey D. Luffy, ktorý sa vydal na cestu za pokladom.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu