TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v októbri podľa JustWatch

Z rebríčka najstreamovanejších filmov a seriálov je jasné, že Slováci majú radi napätie, drámu, krimi, dobrodružstvo, no obľubujú aj fantasy žáner.

V októbri rovnako ako v septembri jednoznačne v kategórii filmov zvíťazila Barbie. Dej príbehu známej bábiky, ktorá chce okúsiť reálny svet ľudí, pričom narazí na realitu, je samozrejme zahalený do ružovej. Všetko však nie je také ružové, ako si Barbie predstavovala. 

Dvojka v kategórii filmov Nikto ťa nezachráni, rozpráva o talentovanej mladej žene Brynn a nečakanom stretnutí s votrelcami z inej planéty. Romantická komédia No Hard Feelings s Jeniffer Lawrence v hlavnej úlohe sa v októbri posunula na tretie miesto. 

Medzi seriálmi hviezdil v októbri Gen V, príbeh o americkej vysokej škole pre superhrdinov, v ktorom nechýbajú temné tajomstvá, napätie, ale ani humor. Fanúšikovia Marvelu určite nevynechali štart ďalšej sezóny titulu Loki. Nepredvídateľný záporák vlastne nemusí byť vždy až tak zlý. 

Tretie miesto patrí Pádu domu Usherovcov. Serál vás prevedie príbehom dvoch neľútostných súrodencov, ktorí sú schopní pre zabezpečenie bohatstva takmer všetkého.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu