TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v novembri podľa JustWatch

Slovákov stále zaujíma nový Top Gun aj séria Star Wars. Na prvých priečkach sa držia tituly z kategórie dráma, mystéria, ale nechýba ani humor.

Už niekoľko mesiacov patrí medzi najpozeranejšie filmy cez rôzne streamovacie platformy na Slovensku Top Gun: Maverick s Tomom Cruisom v hlavnej úlohe. Tentoraz zopakoval úspech zo septembra a bol jednotkou. Film Všetko, všade, naraz na druhom mieste rozpráva príbeh starnúcej čínskej imigrantky z USA, v ktorom sa snaží zachrániť svet skúmaním paralelných vesmírov a vlastných životov.

Tretím najpozeranejším filmom bol v novembri Neboj sa, zlatko. Príbeh o žene v domácnosti, ktorá žije utopickej experimentálnej komunite a zisťuje, že má znepokojujúce tajomstvá. 

Minulý mesiac tretí, tentoraz prvý, je dramatický seriál s nádychom mysterióznosti The Peripheral. Je o mladej žene, ktorá hľadá únik z bežného života pri hraní videohier, no jedna z nich jej naozaj zmení život. A nielen jej. 

Fanúšikovia sci-fi vyniesli počtom pozretí sériu Star Wars: Andor na prvú priečku. Je to príbeh o narastajúcej vzbure proti Impériu a o tom, ako sa do toho zapojili ľudia a planéty. Do prvej trojky sa dostal Biely lotos. Príbeh sa odohráva v luxusnom havajskom letovisku a sleduje pestrú škálu hotelových hostí, no nie všetko je tak idylické, ako na prvý pohľad vyzerá. 

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu