TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v marci podľa JustWatch

Napätie, mystéria, fantasy a podobné žánre patria u Slovákov medzi najpozeranejšie. Úspech má ale aj titul, kde sa mieša komédia s drámou.

Aj v marci obsadil film o starnúcej čínskej migrantke v USA Všetko, všade, naraz v rebríčku najsledovanejších titulov na streamovacích službách prvé miesto. Dvojkou je komédia s prvkami drámy Trojuholník smútku. Na luxusnej výletnej plavbe zamieša kartami nečakaná udalosť. 

Príchod najnovšieho pokračovania príbehu o zabijakovi menom John Wick spustil záujem o prvú časť. Tá obsadila tretiu priečku. 

Kto vie, čo spustilo záujem o akčný seriál Walking Dead z roku 2010, ktorý sa stal v marci najsledovanejším titulom. Keď sa šerif Rick Grimes prebudí z kómy do postapokalyptického sveta plného zombie, rozhodne sa hľadať manželku a syna. Cesta je plná napätia. 

Barry Allan zo série The Flash, ktorého pri nehode urýchľovača častíc zasiahol blesk, objaví prebudení z kómy svoju novú schopnosť - pohybovať sa neuveriteľnou rýchlosťou. Mandalorian je bojovníkom zo sveta Star Wars a zaujal natoľko, že sa jeho príbeh stal tretím najsledovanejším.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu