TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v júli podľa JustWatch

Legendárna animovaná postavička Mária valcuje streamovacie služby, ale nezaostáva ani charizmatický John Wick. Medzi seriálmi v júli kraľoval Medveď, ktorý v sebe kombinuje prvky drámy aj komédie.

Jednotkou na streamovacích platformách sa v júli stal film s postavičkou Maria v hlavnej úlohe. Animovaná rodinná komédia Super Mario Bros. vo filme poteší veľkých aj malých divákov. Štvrté pokračovanie príbehu nájomného zabijaka Johna Wicka, na ktorého hlavu je vypísaná vysoká odmena, si udržalo druhú priečku. Strážcovia Galaxie sú opäť na novej misii. Tretia séria je aktuálne na treťom mieste.

V sekcii seriálov nenájdeme na prvých troch miestach žiadny titul z minulého mesiaca. jednotka The Bear je príbehom o mladom šéfkuchárovi, ktorý sa vracia domov, aby viedol svoj rodinný obchod so sendvičmi. Marvel priniesol v tomto roku Tajnú inváziu, ktorá si našla dostatok fanúšikov, aby obsadila druhú priečku. 

Tretím najpozeranejším titulom bol Hijack, séria o lete KA29, ktorý bol počas svojej sedemhodinovej cesty z Dubaja do Londýna unesený. O vyjednávanie sa pokúša Sam Nelson, ktorý už má s vyjednávaním profesionálne skúsenosti.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu