TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v júli podľa JustWatch

Rebríček najsledovanejších titulov cez rôzne streamovacie platformy prezradil, o čo majú Slováci záujem. Nie, jednotkou nebolo Stranger Things.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Najsledovanejším filmom za mesiac júl bol akčný The Gray Man s Chrisom Evansom v hlavnej úlohe, v ktorom chce záhadný agent CIA odhaliť tajomstvá agentúry. Dvojou a trojkou sú snímky, ktoré spája herec Tom Holland. Hrá vo filme Uncharted, ktorý je druhým najsledovanejším, aj Spider-Man: Bez domova. Ten je na treťom mieste. 

V TOP10 seriálov bol v júli jednotkou podľa webu JustWatch prekvapivo akčný sci-fi titul The Boys. Dlho očakávaný seriál Stranger Things bol až druhý. Na treťom mieste sa umiestnil mysteriózny seriál The Terminal List. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu