TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v januári podľa JustWatch

Komédii nie sú u Slovákov veľmi v kurze. Radi si pozrú napínavý príbeh s nádychom mystéria a začiatku roka kraľovala filmová adaptácia počítačovej hry.

Najpozeranejším filmom na streamovacích službách sa v januári stal The Menu, v ktorom mladý pár cestuje za exkluzívnou reštauráciou na vzdialený ostrov, pričom menu je plné prekvapení. O jednu priečku poskočil film Všetko, všade, naraz. Starnúca čínska migrantka v USA sa stane súčasťou bláznivého dobrodružstva, v ktorom sa snaží zachrániť svet skúmaním paralelných vesmírov a vlastných životov, ktoré v nich mohla mať.

Daniel Craig, ktorý sa v Grécku snaží rozmotať záhadu jedného miliardára a jeho partie priateľov, viedol rebríček v decembri. Tentoraz sa titul Na nože Glass Onion posunul na tretie miesto. 

Predlohou seriálu The Last of Us bola videohra s rovnakým názvom. Apokalyptická téma divákov láka, o čom svedčí prvé miesto v rebríčku Justwatch. Dvojkou ostáva Biely lotos, ktorého príbeh sa odohráva v luxusnom havajskom letovisku a sleduje pestrú škálu hotelových hostí.

Tretie miesto patrí mladej dáme Wednesday, členke známej Addams Family. Tá rieši v bizarnej internátnej škole útoky tajomnej príšery a snaží sa dostať pod kontrolu svoje psychické schopnosti. 

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu