TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v auguste podľa JustWatch

Romantika, komédia, napätie aj krimi. Rôzne žánre mali u predplatiteľov streamovacích služieb úspech. Záujem bol aj o titul z dielne Marvel.

Pohľad na top 10 najpozeranejších filmov podľa služby Justwatch prezrádza, že jednotkou sa stala romantická komédia  plná prekvapení No Hard Feelings s Jeniffer Lawrence v hlavnej úlohe. Ďalšie dve priečky z prvej trojky patria marvelovke Strážcovia Galaxie 3 a animovanému filmu Spider-man: Cez pralelné svety. 

Seriálom už druhý mesiac po sebe kraľuje The Bear. Príbeh o mladom šéfkuchárovi, ktorý sa vracia domov, aby viedol svoj rodinný obchod so sendvičmi. Komédia Iba vraždy v budove rozpráva o troch obyvateľoch so spoločným koníčkom - riešením skutočných prípadov. Ani jeden však netuší, že sa sami čoskoro ocitnú uprostred jedného z nich. 

Tretím najpozeranejším titulom aj v auguste ostal Hijack. Napínavý seriál o lete KA29, ktorý bol počas svojej sedemhodinovej cesty z Dubaja do Londýna unesený. O vyjednávanie sa pokúša Sam Nelson, ktorý už má s vyjednávaním profesionálne skúsenosti. O zvraty a nečakané situácie nie je núdza.  

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu