TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v apríli podľa JustWatch

Najnovší Avatar valcuje ostatné tituly aj napriek tomu, že je oficiálne dostupný iba v kinách alebo v obchode Play. Medzi seriálmi vyhráva bojovník zo sveta Star Wars.

Niekoľkomesačný bestseller o starnúcej čínskej migrantke v USA Všetko, všade, naraz, v apríli ustúpil z výslnia na druhú priečku a prvú prenechal pokračovaniu legendárneho filmu Avatar

Režisér James Cameron sa opäť vrátil na planétu Pandora, kde Jake Sully žije so svojou rodinou pokojné časy až dovtedy, keď sa ohlási a vráti späť známa hrozba. Prvý John Wick je dnes už legendou. Aj keď sa nedávno dočkal už štvrtého pokračovania, v apríli si jednotku z roku 2014 pozrel dostatok záujemcov na to, aby skončil na treťom mieste. 

Séria Mandalorian o bojovníkovi zo sveta Star Wars zaujal ešte viac než v marci a minulý mesiac mu už podľa JustWatch patrí prvá priečka v top desiatke najpozeranejších seriálov na Slovensku. Logan Roy, starnúca hlava bohatej rodiny, spravuje mediálny konglomerát, no jeho potomci nesúhlasia s nedávnymi krokmi a rozhodnú sa otca zosadiť. V tu chvíľu začína boj o moc. Trojkou je tentoraz Beef, titul o tom, aký chaos dokáže priniesť do života muža a ženy dramatická udalosť na ceste.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu