TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku podľa JustWatch

Aké tituly si v poslednom čase Slováci pozerali cez rôzne streamovacie platformy najčastejšie? Prezradí rebríček TOP10. A možno v ňom nájdete inšpiráciu pre najbližší večer.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Ak hľadáte inšpiráciu, čo by ste si mali pozrieť, možno vám pomôže zverejnený rebríček najsledovanejších filmov a seriálov v našej krajine v 27. týždni. Zoznam je naozaj pestrý, nájdete tu akčné filmy, zábavu pre veľkých aj malých, a malým prekvapením môže byť prvé miesto v TOP10 TV seriálov: How to Change Your Mind.

Pokiaľ chcete vedieť, kde a ako sa dá pozerať niektorý vami hľadaný titul, stačí do vyhľadávacieho políčka na stránke JustWatch zadať názov a zobrazia sa vám podrobné informácie. Ďalej môžete pracovať s rôznymi filtrami, ako je cena, kvalita streamu a krajina, v ktorej budete film pozerať. Vidíte hodnotenie, obsadenie aj prípadné trailery, a nájdete tam aj odkaz na IMDb.com. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu