TOP 7 mobilov do 200 eur pre tú správnu radosť pod stromčekom

Prinášame vám sedem populárnych a zaujímavých mobilov, ktoré nájdete v cene do 200 eur na Pricemanii.

Výber darčekov pre vašich blízkych nebol nikdy jednoduchší. Nechajte sa inšpirovať pre tú správnu radosť pod stromčekom.

Samsung Galaxy A20e (recenzia)

Od osvedčeného výrobcu a celosvetovej jednotky v počte predaných smartfónov sa v top 7 umiestnil model Samsung Galaxy A20e.

Prinesie vám vyvážený dizajn, výkon 8-jadrového procesoru Exynos 7884 vlastnej výroby, 3 GB RAM pamäte a k tomu len minimum kompromisov. S odladenou nadstavbu Androidu, One UI je radosť ho používať a fanúšikov fotografovania poteší okrem hlavnej 13 Mpix zadnej kamery aj ultraširoká 5 Mpix kamera.

 

Huawei Y6 (2019) (základné info)

Moderne poňatý model Y6 od Huawei je skvelý smartfón, ktorý vás privedie do sveta budúcnosti odomykaním tvárou či ovládaním gestami. To všetko na veľkom 6,1palcovom IPS LCD displeji s minimálnym výrezom, na ktorom si komfortne vychutnáte fotky aj videá. Ak obľubujete selfie fotografie, určite vás poteší 8 Mpix predný fotoaparát s vlastným bleskom, ktorý vás nesklame ani pri slabšom osvetlení.

 

Honor 20 Lite (recenzia)

Úchvatný dizajnový kúsok, ktorý vás nesklame. Vďaka minimálnym okrajom má Honor 20 Lite veľký displej s uhlopriečkou 6,21 palca, no stále je ľahký a nepôsobí zbytočne masívne. S vnútornou pamäťou 128 GB, 8-jadrovým procesorom a 4 GB RAM zvládne všetko, čo môžete od moderného smartfónu očakávať. Trojica zadných fotoaparátov s hĺbkovým senzorom vám naviac zaistí kvalitné fotografie za každých okolností.

 

Xiaomi Redmi 9a (základné info)

Kombinácia veľkej, 6,53-palcovej obrazovky a dostatočne štedrej 5 000 mAh batérie na to, aby ste si multimediálny obsah bez obáv vychutnávali viac ako deň. K tomu môžete počítať s plynulým chodom a ovládaním vďaka 8-jadrovému procesoru Helio G25 od MediaTek.

 

TCL 10L (základné info)

Elegantnému androidu klesla cena pod dvesto eur a stal sa tak atraktívnym konkurentom. Ponúka  6,5'' Full HD+ displej, dostatočne výkonný Snapdragonom 665, až 128 GB pamäť a 4000 mAh batériu. Nesklame ani štvorica zadných fotoaparátov s hlavným 48 Mpix snímačom a fanúšikov selfie poteší predná 16 Mpix kamera.

 

Nokia 2720 Flip (základné info)

Nadčasová klasika vyklápajúceho véčka je späť s modelom 2720 Flip od spoločnosti Nokia. Vďaka tejto konštrukcii je telefón veľmi odolný a ak si nepotrpíte na obrovské displeje, máte radi minimalistický dizajn a telefón je pre vás stále hlavne na telefonovanie, Flip je tu práve pre vás.

 

Xiaomi Redmi Note 8T 32 GB (recenzia)

Štýlový dizajn a skvelý 6,3" IPS Dotdrop Full HD+ displej patria medzi hlavné prednosti smartfónu Xiaomi Redmi Note 8T 32 GB. Skvele ich dopĺňa aj výkonný 8-jadrový procesor Snapdragon 665, 3 GB RAM a štyri zadné fotoaparáty. Tie vám ponúknu širokú škálu kreativity pri fotení vďaka špeciálnej makro kamere, ultraširokej kamere a senzoru hĺbky. Naviac vás poteší aj možnosť natáčať videá v 4K kvalite pri 30 snímkoch za sekundu.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu