Tohtoročné Call of Duty: Modern Warfare II príde o obľúbený režim

Štúdio Infinity Ward prinesie nové Call of Duty s kampaňou a vylepšeným multiplayerom. Ponuka hry by mala byť bohatá, ale jeden z obľúbených režimov predsa len bude chýbať.

Call of Duty: Modern Warfare II je názov tohtoročného dielu vojnovej série, na ktorom opäť pracujú vývojári zo štúdia Infinity Ward. Dostaneme sa do jednotky Task Force 141 zloženej zo známych tvárí ako kapitán John Price či Ghost. Kampaň ponúkne udalosti globálneho konfliktu a čakajú nás misie v Európe, Amerike či Ázii. 

Bojovať sa bude pod morskou hladinou, vo výškach a na rad príde aj stealth. Okrem toho nás čakajú grafické vylepšenia a drsnejší, krvavejší vizuál. Kampaň pre jedného hráča doplní multiplayer a Spec Ops. V ponuke však chýba známy a obľúbený Zombie režim, ktorý ste naposledy mohli hrať v minuloročnom Call of Duty: Vanguard (recenzia).  

V prípade vývojárov z Infinity Ward však napokon absencia zombíkov nie je ničím výnimočným. Neboli ani v Modern Warfare I a zdá sa, že samotné štúdio im veľmi nefandí. Ostatne, ak by vám veľmi chýbali, môžete siahnuť napríklad po Dying Light 2 Stay Human (recenzia). Call of Duty: Modern Warfare II vychádza 28.11.2022 s cenovkou 79,99 eur

Zdroj: callofduty.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu