Tipy na vianočné darčeky od Samsungu

PR · Tento rok Samsung priniesol niekoľko prevratných smartfónov, nový nadupaný tablet a šikovné príslušenstvo vhodné aj pre majiteľov telefónov iných značiek.

Pokiaľ stále rozmýšľate nad vhodným darčekom, možno vám rozhodovanie uľahčí pár tipov. Navyše, do 15. decembra môžete využiť v e-shope Samsungu a jeho značkových predajniach akciovú ponuku Samsung výlov. Ak si zakúpite tri rôzne produkty, najlacnejší z nich budete mať v cene dvoch drahších.  

Mobilných nadšencov poteší niektorý z trojice stále aktuálnych modelov série Samsung Galaxy S10. Či sa rozhodnete pre kompaktný Galaxy S10e, elegantný Galaxy S10 alebo veľký Galaxy S10+ so 4100 mAh batériou, chybu neurobíte.

 Pre tých najnáročnejších tu je Samsung Galaxy Note 10 a jeho väčší súrodenec Galaxy Note 10+. Jedinečné zariadenia s vysokým výkonom, výbornými displejmi, špičkovými fotoaparátmi, stereo reproduktormi, ktorých výhodou je integrované dotykové pero S Pen s diaľkovým ovládaním. A to všetko pri zachovaní odolnosti voči vode a prachu. 

Kto hľadá smartfón vhodný do extrémnych podmienok, možno ho osloví Samsung Galaxy Xcover 4S. Spĺňa certifikáciu IP68, takže mu nevadí pobyt vo vode v hĺbke 1,5 metra počas 30-tich minút a pýši sa aj certifikátom MIL-STD 810G podľa americkej vojenskej normy. Neublíži mu intenzívne slnečné svetlo, vysoké ani nízke teploty, mechanické otrasy či vibrácie. 

Tohtoročná séria Galaxy A sa Samsungu naozaj vydarila. K obľúbeným modelom patrí cenovo aj dizajnovo atraktívny Samsung Galaxy A40. Ponúka kompaktné rozmery, moderný displej a nechýba mu širokouhlý fotoaparát. Ak túžite po funkcii Always on, lepších fotoaparátoch, vyššom výkone a silnejšej batérii, investujte do väčšieho Galaxy A50.

Inteligentné hodinky sú stále populárnejšie. Bez toho, aby ste museli vytiahnuť mobil, viete o doručených notifikáciách, prichádzajúcich hovoroch a keď treba, zmerajú vaše fyzické aktivity. GPS hodinky Samsung Galaxy Watch Active 2 navyše ponúkajú hands-free telefonovanie, presné automatické rozpoznávanie siedmich aktivít od behu cez eliptický trenažér až po plávanie, navyše si do nich môžete inštalovať rôzne aplikácie či stiahnuť Spotify skladby do offline režimu a počúvať ich v Bluetooth slúchadlách priamo z hodiniek. Sú dostupné v dvoch veľkostiach. Mužskému zápästiu budú vyhovovať 44 mm, ženskej menšie so 40 mm ciferníkom.     

Bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds, ktoré nepotrebujú žiadne káble ani pri počúvaní hudby, ani pri nabíjaní, využijete pri cestovaní aj vo fitku. Pri priebežnom dobíjaní z puzdra sa môžete spoľahnúť na výdrž približne 12 až 15 hodín.

Vhodným darčekom pre športovcov sú fitnes náramky. Farebný Samsung Galaxy Fit a čiernobiely Fit e vás nielen upozorňujú na rôzne notifikácie, ale tiež automaticky rozpoznajú zvýšenú aktivitu. Nechýba im ani monitorovanie spánku či stresu. Obe zariadenia sú vodeodolné, takže ich môžete nechať na ruke pri sprchovaní či plávaní.

Tablety poslúžia ako multimediálne centrum, tie kvalitnejšie využijete aj na prácu. Samsung Galaxy Tab S6 ponúka 10,5-palcový 2K displej s podporou dotykového pera S Pen, platformu DeX pre pohodlnejšiu prácu s aplikáciami na pripojenom monitore a pri počúvaní hudby alebo pozeraní videí oceníte štyri reproduktory vyladené dcérskou značkou AKG.

Športové Bluetooth slúchadlá AKG N200A sú spojené krátky káblom, takže keď ich práve nepoužívate, môžete si ich nechať prehodené okolo krku. Pýšia sa vodeodolnosťou IPX7 a IPX5 a ovládacími tlačidlami si viete prepínať skladby, nastavovať hlasitosť či dvíhať a rušiť prichádzajúci hovor.

O tom, že televízor môže byť aj elegantným doplnkom bytu, vás presvedčí model The Frame. Vo vypnutom stave sa na obrazovke môžu striedať diela od známych svetových umelcov podľa vašich predstáv. Obsah si vyberiete v službe Samsung Art Store. Disponuje možnosťou výmeny samotného rámu tak, aby vyhovoval vášmu štýlu, hlasovým asistentom Bixby od Samsungu a podporuje hlasové ovládanie kompatibilné s Google Assistant a Amazon Alexa.

Smart chladnička Family Hub je ako zo sci-fi filmu. Vďaka veľkému displeju na nej môžete sledovať TV programy, posielať správy, inšpirovať sa receptmi, zdieľať kalendár alebo aj telefonovať. A prostredníctvom zabudovaných kamier sa do nej dokážete cez váš smartfón pozrieť naozaj odkiaľkoľvek.

Ako vidno z nášho malého výberu, Samsung má darček pre každého. Stačí si len z bohatej ponuky vybrať ten správny. Ktorý produkt sa vám páči najviac?

Diskusia k článku:

Alena Somíková25.11.2020 - 22:38 Trvalý odkaz

Díky za tipy na dárečky od samsungu. Já jsem s ním velmi spokojená. Ale letos se budu ubírat jiným směrem. Asi pořídím nějaké oblečení a myslím, že i tak bude radost.

Celá diskusia 2 príspevky