Tipli.sk: Peniaze späť za vaše nákupy cez internet

Cashbackový portál vám vráti peniaze z vašich nákupov cez internet a vďaka Tipli môžete v obchodoch získať až 10 % späť zo sumy, ktorú ste minuli.

E-shopy ponúkajú aj zaujímavé produkty, ktoré bežne v obchodoch nenájdete. Nakupovanie cez internet prináša aj množstvo výhod, akými sú širšia ponuka či možnosť nakupovania zo zahraničia. Zaujímavú výhodu k online nakupovaniu prináša aj Tipli.sk. Vďaka Tipli získate peniaze späť z každého vášho nákupu.

Tipli.sk je cashbackový portál, čo znamená, že vám vráti peniaze z vašich nákupov cez internet. Doslovný preklad cashbacku je totiž "peniaze späť". Vďaka Tipli tak môžete v obchodoch získať až 10 % späť zo sumy, ktorú ste minuli. Každý určite zažil, že pri nakupovaní v e-shopoch minul viac peňazí, ako plánoval. Na internete je to jednoduché, keďže tam často nájdete originálne produkty, o ktorých ste doteraz nepočuli. Práve cashbackové portály sú preto zaručenou možnosťou, ako výhodne ušetriť.

Získanie peňazí späť je jednoduché. Na stránke Tipli.sk nájdete viac ako 300 obchodov, z ktorých si môžete vybrať. Stačí, ak sa do konkrétneho obchodu prekliknete cez portál Tipli a v tom momente nakupujete s cashbackom.  Je ale dôležité, aby ste sa na stránku Tipli.sk zaregistrovali a vo vašom profile vyplnili číslo účtu, na ktorý vám majú peniaze vrátiť.

Cashback funguje na vzájomných dohodách, ktoré medzi sebou obchody a cashbackové portály uzatvárajú. Neznamená to, že vám portál Tipli len tak vráti peniaze zo svojho účtu. Na cashbacku profitujú všetky tri strany. Obchod, do ktorého Tipli privedie zákazníka, cashbackový portál Tipli a samozrejme aj vy, keďže výhodne nakúpite. Vďaka tomu, že Tipli privedie nového zákazníka napríklad do e-shopu Hej.sk či Alza, získa províziu, z ktorej časť získate aj vy vo forme peňazí späť.

Okrem výhodného cashbacku ponúka Tipli aj prehľad zliav a kupónov, ktoré môžete využiť, aby ste ešte viac ušetrili. Pri nákupoch sa totiž počíta každý cent. Ak teda využijete cashback a zároveň v profile obchodu na Tipli.sk nájdete aj zľavový kupón, bude vaše nakupovanie ešte výhodnejšie.

Ak ale preferujete nákupy v kamenných predajniach, Tipli myslí aj na to. Na stránke nájdete aktuálne letáky s akciami, ktoré môžete v obchodoch ako Lidl či Kaufland využiť.  Nenechajte si ujsť vždy výhodne nákupy.


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu