Tieto smartfóny Honor dostanú Magic UI 3.0

Na novú aktualizáciu sa môžu tešiť majitelia noviniek, ale aj niektorých starších modelov. Honor uvoľňuje Magic UI 3.0 bez časového rámca pre konkrétne modely. Ak ste aktualizáciu ešte nedostali, stačí počkať.

Čínsky výrobca má za sebou prezentáciu noviniek, na ktorej okrem dvoch smartfónov Honor View 30 (základné info), Honor View 30 Pro (základné info) , notebookov a hodiniek, hovoril aj o svojej nadstavbe Magic UI 3.0. Následne zverejnil zoznam modelov, ktoré môžu nové rozhranie očakávať. 

Samozrejmosťou sú stále svieže Honor 20, 20 Pro, 20i, V20 (View 20), Magic 2 a 10 Lite. Výrobca na nich aktualizáciu uvoľňuje postupne, pričom niektoré z nich už boli na domácom čínskom trhu aktualizované. Na Magic UI 3.0 sa do budúcna môžu tešiť aj majitelia telefónov Honor 10, Honor V10 (View 10), Honor 8X, Honor 9X, Honor 9X Pro, Honor 20s a Honor 20 Lite

Honor nezverejnil žiadny časový rámec, kedy presne môžeme aktualizáciu na Magic UI 3.0 v Európe očakávať. Celý proces by však nemal trvať dlhšie než pár mesiacov. 

Zdroj: Honor


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu