Tieto modely Samsung Galaxy dostanú aktualizáciu na One UI 5.1 medzi prvými

Najnovšia verzia používateľskej nadstavby One UI od Samsungu sa podľa posledných informácií pripravuje pre viacero modelov smartfónov. Neprekvapí, že v prvej vlne budú prémiové zariadenia.

Nedávno Samsung informoval, že aktualizácia smart hodiniek Samsung Galaxy Watch4, Watch5 a slúchadiel Galaxy Buds2 Pro prinesie nové funkcie fotoaparátu smartfónov Galaxy. Podmienkou zoomovania pomocou aplikácie Camera Controller na hodinkách, je smartfón s rozhraním One UI 5.1 a novším. Dnes je už jasné, ktoré smartfóny dostanú najnovšiu verziu nadstavby One UI ako prvé. 

Nie je veľkým prekvapením, že medzi prvé zariadenia budú patriť top modely, pričom sa nezabudlo ani na tie staršie. Samsung vo svojej správe potvrdil, že aktualizácia s novými funkciami pre smart hodinky bude dostupná od februára. 1. februára prebehne akcia Galaxy Unpacked, na ktorej spoznáme nový rad Galaxy S23. Je tak pravdepodobné, že onedlho po premiére nových smartfónov odštartuje aj update s One UI 5.1. 

Podľa informácií webu 9to5google.com pôjde o tieto modely: séria Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22, smartfóny Galaxy Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip 3, Z Flip 4, Galaxy Z Fold2, Z Fold3 a Galaxy Z Fold4

Zoznam nie je konečný, nová verzia s veľkou pravdepodobnosťou dorazí aj na zariadenia strednej triedy, funkcie však bývajú upravené pre slabší hardvér. 

Zdroj: 9to5google.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu