The Last of Us Part II zrejme dostane svoj battle royale režim

Režim pre viacerých hráčov síce v The Last of Us Part II chýbal, ale Naughty Dog po vydaní hry sľúbili, že ho pripravia dodatočne. Oficiálne kanály o ňom zatiaľ mlčia, ale objavilo sa aspoň zopár únikov, ktoré naznačujú jasné smerovanie.

Druhý diel The Last of Us patril k najlepším hrám minulého roka. S vydaním hry však autori rozhodne nepovedali posledné slovo a už skôr sľúbili aj príchod rozšírenia pre viacerých hráčov. Samotný multiplayer síce nebol súčasťou, ale Naughty Dog na ňom údajne pilne pracujú. Konkrétne informácie zatiaľ nie sú známe, ale olej do ohňa prilial YouTuber Speclizer, ktorý hru The Last of Us Part II podrobil dataminingu. 

V dátach hry sa mu podarilo nájsť jednu mapu, ktorá stelesňuje jednu obrovskú arénu v štýle battle royale. Len pripomenieme, že multiplayer v prvej časti sa odohrával na menších mapách v režime deathmatch. V prípade battle royale by tak išlo o zásadnú zmenu, ktorá by hráčom priniesla opäť niečo nové. 

Datamining je zaujímavou technikou, ako nájsť v kóde hry stopy, ktoré naznačia jej ďalšie smerovanie. Treba však dodať, že nič nie je definitívne a plány autorov sa mohli medzi časom zmeniť. Informácie tak zatiaľ treba brať s rezervou. 

Zdroj: YouTube

Diskusia k článku:

Začať diskusiu