The Callisto Protocol ukazuje slovenskú a českú Day One edíciu

Brutálny sci-fi horor The Callisto Protocol bude v našich končinách dostupný v špeciálnej Day One edícii. Ponúkne dodatočný digitálny obsah a jeden bonus pre PlayStation hráčov.

The Callisto Protocol je očakávaná hororová akcia vo vesmíre, ktorá je často označovaná aj ako duchovný nástupca Dead Space. Vychádza 2. decembra a čakanie si môžete skrátiť aspoň novými informáciami a pohľadom na Day One edíciu, ktorá bude dostupná v našich končinách. 

Novinka ponúkne survival horor z pohľadu tretej osoby, ktorý sa odohráva tristo rokov v budúcnosti. Hráči sa v postave Jacoba Leeho ocitnú v najstráženejšom väzení Black Iron Prison, ktoré stojí na mesiaci Jupitera s názvom Callisto. Celá situácia sa v okamihu skomplikuje tak, že sa miestni väzni začnú meniť v krvilačné beštie. Bude teda na vás, aby ste z väznice unikli a odhalili temné tajomstvo pochované hlboko pod jej povrchom. 

Po stránke hrateľnosti nás čaká mix súbojov na blízko a na diaľku, postupný vývoj nepriateľov, rôzne zbrane, vybavenie a schopnosti. The Callisto Protocol navyše vyniká aj svojou brutalitou, ktorá tvorí značnú časť hry. U nás bude novinka dostupná v špeciálnej Day One edícii. 

Ponúkne dodatočný digitálny obsah v podobe retro väzenských skinov pre vašu postavu a zbrane. Hráči na PlayStation 4 / 5 dostanú navyše digitálnu debnu kontrabandu, v ktorej zrejme bude bonusové vybavenie. 

Zdroj: tlačová správa 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu