Tesco mobile: nekonečné volania, SMS a 1 GB dát za 15 eur

S programom Bodka si teraz môžu noví aj existujúci zákazníci aktivovať nový balíček Nekonečno, ktorý obsahuje aj základný balík dát.

Operátor Tesco mobile, ktorý prevádzkuje svoje služby v sieti O2, začal od 20. apríla 2021 ponúkať nový balíček nekonečných volaní a SMS správ, určený zákazníkom, ktorí sa v komunikácii nechcú obmedzovať. 

Súčasťou balíčka Nekonečno je aj 1 GB dát, ktorý môže stačiť na základné používanie smartfónu, kontrolu e-mailov, aktualizáciu počasia a podobne. Aj s novým programom v krajinách EÚ voláte a dátujete ako doma. S cenovkou 15 € mesačne tak aktuálne ide o najdostupnejšie hlasové nekonečno, ktoré obsahuje aj dáta. 

Zákazníci s kartou Bodka si môžu nový balíček Nekonečno jednoducho a pohodlne aktivovať prostredníctvom SMS správy v tvare NEKONECNO A na číslo 99222 alebo v mobilnej aplikácii Môj Tesco mobile. 

Od 28. apríla bude zároveň vo všetkých hypermarketoch Tesco a na e-shope Tesco mobile v predaji aj nová edícia SIM karty Nekonečno s úvodným kreditom 15 €, na ktorej bude balíček vopred aktivovaný.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu