Tesco mobile má pre nových zákazníkov vianočný bonus

Zákazníci môžu až do konca januára budúceho roka získať dvojnásobok kreditu k novoaktivovanej SIM karte Bodka. Stále platí aj benefit dvojnásobného objemu dát.

Bonus 2x viac kreditu k novej SIM karte Bodka môžu zákazníci získať od 16. novembra 2020 do 31. januára 2021 s kupónom z mobilnej aplikácie Tesco Clubcard. 

Zákazník v mobilnej aplikácii Tesco Clubcard nájde špeciálny kupón, ktorý si môže uplatniť pri kúpe SIM karty Bodka od 16. novembra 2020 do 31. januára 2021 v predajniach Tesco. Kupón je potrebné naskenovať v nákupe spolu so SIM kartou a zákazníckou kartou Clubcard.

Vďaka kupónu zákazník získa extra 195 Clubcard bodov, ktoré majú hodnotu 1,95 eura a za ktoré si neskôr môže cez službu Dobitie z Clubcard navýšiť kredit až o sumu 3,90 eura. Okrem úvodného kreditu 3,90 eura na samotnej SIM karte tak zákazník získava aj ďalších 3,90 eura kreditu navyše. 

Príklad využitia:
Zákazník si v predajni Tesco kúpi predplatenú SIM kartu Bodka za 3,90 eura. Pri platení použije špeciálny kupón z aplikácie Clubcard. Vďaka kupónu získa 195 bonusových bodov. Tieto sa mu v najbližšom Clubcard vyúčtovaní premenia na peňažné poukážky v hodnote 1,95 eura, za ktoré si môže dobiť kredit v dvojnásobnej hodnote 3,90 eura.  

Dvojnásobná nádielka kreditu pre nových zákazníkov funguje popri ďalšom tohtoročnom benefite – dvojnásobku dát, ktorý operátor odštartoval v septembri. Vďaka nemu získavajú verní aj noví zákazníci za dobitie kreditu dvojnásobok dát vo svojom mesačnom internetovom balíčku. 

Ak napríklad zákazník využíva balíček Internet1500 so základným objemom 1 500 MB, každý mesiac získa okamžite po dobití kreditu ďalších 1 500 MB bonusových dát navyše. Ide o časovo neobmedzený nový benefit SIM karty Bodka. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu