Tesco mobile: 10 GB dát za 9 eur mesačne a nová dátová karta v ponuke

Operátor pridáva do svojho portfólia dve novinky. Prvou je navýšenie objemu dát v dátovom balíčku, druhou dátová SIM karta s vopred aktivovanými 10 GB dát.

esco mobile reaguje na vyššie nároky zákazníkov a prispôsobuje tomu najvyšší dátový balík Internet3000, ktorý si môžu aktivovať na predplatenej karte Bodka. Pôvodný objem 3000 MB od 7. septembra 2021 navyšuje na 5 GB. Stále platí, že po dobití kreditu sa základný objem zdvojnásobí, a tak získa až 10 GB. 

Operátor na svoje stránke píše, že "dáta navyše je možné získať dobitím kreditu v akejkoľvek výške, ak ide o platené dobitie a stav kreditu po dobití je vyšší ako 0 EUR." Dvojnásobok dát môžete získať len raz za aktuálny mesačný cyklus. Balíček sa v prípade dostatočného kreditu na SIM karte automaticky obnovuje každých 30 dní. 

Existujúcim zákazníkom, ktorí aktuálne balíček Internet3000 využívajú, operátor zvýši základný objem balíčka na 5 GB automaticky  od 7. septembra 2021. Noví alebo zákazníci bez balíčka si ho aktivujú zaslaním SMS v tvare INET5000 A na číslo 99222, alebo v mobilnej aplikácii Môj Tesco mobile dostupnej pre operačné systémy Android, Huawei alebo iOS. 

Od 16. septembra 2021 Tesco mobile navyše spúšťa vo všetkých predajniach Tesco a na e-shope novú dátovú SIM kartu "10 GB" s úvodným kreditom 9,39 €. Na novej edícii karty Bodka bude vopred aktivovaný práve balíček Internet5000. 5 GB môže zákazník využívať hneď po aktivácii karty, ďalších 5 GB získa po dobití kreditu počas platnosti balíčka.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu