Tesco mobile: 1 GB Internet na deň za 1 euro

Tesco mobile zaradil do svojej ponuky denného internetu balík s objemom 1 GB. Určený je zákazníkom, ktorí potrebujú nárazovo väčší balík dát.

Službu Internet na deň so základným objemom 300 MB za 0,50 € má aktivovanú každý zákazník a za dáta platí, až keď ich v daný deň skutočne využije. Pre platnosť nového 1 GB objemu denných dát za 1 euro stačí zaslať SMS s textom 1GB na číslo 99222. 

Novinka je dostupná na predplatenej karte Bodka, aj pôvodnej karte na dobíjanie kreditu. Pri cestách v rámci Európskej únie je z nového objemu možné využiť za deň 370 MB dát.

Denné dáta môže zákazník využiť aj v prípade, že vyčerpá mesačný balík predplatených dát pred koncom jeho platnosti a neželá si ho zvýšiť, alebo práve nemá dostatok kreditu.

Operátor na svojom webe upozorňuje, že pri aktivácii volacieho programu Bodka alebo pri prechode z mesačného internetového balíčka na denný internet je automaticky zapnutá aj služba Automatická obnova Internetu na deň. 

Po vyčerpaní predplateného objemu v rámci jedného dňa sa tak objem dát automaticky obnoví a zákazník tak získa ďalších 300 MB za 0,50 € alebo 1 GB za 1 € do konca daného dňa. Preto ak nemá záujem o automatické obnovovabnie dát, službu si môže deaktivovať zaslaním bezplatnej SMS v tvare OBNOVA D na číslo 99222.

Pri surfovaní využívajú zákazníci Tesco mobile sieť O2, pričom je pre nich dostupné aj 4G pripojenie.

Zdroj: tlačová správa 
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu