Telekom: zaujmite partnerovu pozornosť inteligentnou bielizňou

Mladí ľudia sa vraj v posteli venujú viac svojim mobilom než partnerovi. Telekom sa to snaží zmeniť netradičným valentínskym darčekom: "inteligentnou bielizňou".

Podľa výsledkov prieskumu Deutsche Telekom v európskych krajinách (Slováci v prieskume neboli) ukazujú, že 36 % ľudí vo veku 18 - 34 rokov má pocit, že ich partner trávi príliš veľa času s mobilným zariadením. 

Až 56 % mladých ľudí tiež uviedlo, že si svoje mobilné zariadenia kontrolujú, aj keď sú v posteli so svojim partnerom. Až tretina (33 %) opýtaných vo veku 18 - 34 rokov tvrdí, že technológie majú negatívny vplyv na ich intímne partnerské spolužitie.

V Telekome si možno pomysleli, že klin sa klinom vybíja a vytvorili pre páry špeciálnu sadu "inteligentnej spodnej bielizne", ktorá má riešiť problémy s uprednostňovaním technológií pred partnerom. Tie totiž majú pracovať pre ľudí, nie proti nim. 

Inteligentná bielizeň Love Magenta Connected Underwear umožňuje partnerom aktivovať si tzv. "LoveMode", ktorý nabáda partnerov, aby sa venovali sebe navzájom a nie obrazovke smartfónu.

Možno ste už o smart bielizni počuli. Keď sa na jeseň 2019 kampaň prvýkrát uviedla v Nemecku, tak sa limitovaná edícia bielizne Love Magenta vypredala už do niekoľkých hodín. Pôvodne možno recesistický nápad zožal nečakaný úspech. Tento rok prichádza vtipná sada aj na Slovensko.

Obsahuje dámske nohavičky a pánske boxerky (je možné si nakombinovať akýkoľvek štýl a veľkosť), dva kusy Bluetooth čipov LoveChips a návod na použitie. LoveChip sa pripája k mobilnej aplikácii Connected Underwear, ktorá je bezplatne dostupná v obchodoch App Store a Google Play.

Použitie je jednoduché. Stačí si obliecť bielizeň a priblížiť sa k svojmu partnerovi. Tomu na smartfón automaticky príde notifikácia s výzvou na intímne zblíženie s možnosťou pre prepnutie do "Love Mode".

Ak používateľ súhlasí, zapne sa Love Mode - vypnú sa notifikácie v telefóne a začne sa hrať playlist s romantickými pesničkami. 

Limitovanú edíciu inteligentnej bielizne si môžete zakúpiť za 25 eur (plus poštovné). K dispozícii je 4 500 kusov, všetko v kultovej magentovej farbe v eshope: https://www.lovemagenta.com/connected_underwear

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok