Telekom Vianoce na Predplatenke: dvojnásobné dáta, extra kredit za prenos a vianočné prekvAPPenie

Na druhé Vianoce Predplatenky si Telekom pripravil dve kampane: dvojnásobok dát a extra kredit pri prenose čísla.

Prvý benefit vianočnej kampane je určený pre zákazníkov, ktorí si chcú preniesť svoje telefónne číslo na Predplatenku v Telekome. Vďaka tejto akcii môžu získať extra kredit 20 € s platnosťou 30 dní, ktorý sa však dá ďalším dobíjaním kreditu predlžovať. Akcia bude trvať od 27. 10. 2021 do 31. 12. 2021.

Druhá akcia poteší dátových používateľov predplatených kariet Predplatenka, ale aj Easy. Ak si počas vianočnej kampane aktivujú jeden z 30-dňových balíkov, získajú dvojnásobný objem dát. Benefit sa dá využiť opakovane. Stačí, ak si budú zákazníci balík obnovovať aj po trvaní kampane. 

Pri Predplatenke platí akcia pre 1 GB, 3 GB a 5 GB balíky dát, pričom zákazník dostane vždy 2x toľko. Najvyšší balík bude obsahovať takto už bezkonkurenčných 10 GB za 8 €.

Pri Easy sú k dispozícii balík VŽDY GIGA (štandardne objem 1,5 GB, v akcii 3 GB) a VŽDY 2 GIGA (štandardne objem 2,5 GB, v akcii 5 GB). 

Existujúci zákazníci balíkov nemusia robiť nič a automaticky sa im benefit aktivuje, takže budú môcť využívať dvojnásobný balík dát od najbližšej obnovy. 

Pri dvojnásobných balíkoch navyše platí benefit prenášania neminutých dát do ďalšieho mesiaca. Takže ak má zákazník napríklad balík 5 + 5 GB za 8 €, nemusí ho minúť v jednom mesiaci, ale časť dát si môže preniesť do ďalšieho. Aj táto akcia bude trvať od 27. 10. 2021 do 31. 12. 2021.

Súčasťou vianočnej kampane sú aj vianočné prekvapenia pre všetkých v Telekom aplikácii. Zákazníci s predplatenými kartami sa môžu tešiť buď na Dvojnásobný kredit alebo Nekonečné dáta na 1 deň, podľa vyžrebovaného benefitu. Prekvapenie si môžu zákazníci vyzdvihnúť od 27. 10 do 31. 12. 2021.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu