Telekom Vianoce 2021: darčeky pre každého, miliónová súťaž a hardvérové dvojičky

Tohtoročné Vianoce dostane od Telekomu darček aždý zákazník. Nový aj existujúci, a rozbalí si ho v apke. Súťažíte o 1381 cien a získať môžete obľúbené dvojičky v rôznych kombináciách a značiek.

Vianočná kampaň štartuje 27. októbra a od tohto dátumu si zákazník v mobilnej aplikácii nájde svoj darček. Rozbaliť ho môže okamžite, uplatniť aj neskôr. 

Benefit bude pripravený pre každého zákazníka s paušálom, predplatenou kartou či fixnou službou. Zákazníci sa budú môcť zapojiť aj do súťaže o rozmanité ceny, a to až do Vianoc. Nemusia urobiť ani žiadnu transakciu, stačí, že sú aktuálne zákazníkmi Telekomu.

Vianočné prekvAPPenie funguje tak, že ku každej službe (hlas, pevná sieť) bude náhodne priradený darček podľa služby. Ak zákazník využíva napríklad štyri služby od Telekomu (mobilný paušál, pevný internet, TV a pevnú linku), bude si môcť rozbaliť v Telekom appke až štyri balíky a tým pádom dostane až štyri darčeky.

Na výber budú nasledujúce darčeky: 
- Zľava 5 € do faktúry (fix, paušál)
- HBO GO zadarmo na tri mesiace (fix, paušál)
- Nekonečné volania na 30 dní (paušál)
- Nekonečné dáta na 30 dní (paušál)
- Nekonečné dáta na 1 deň (predplatené karty)
- Dvojnásobný kredit (predplatené karty)

Okrem vianočných prekvapení prichádza Telekom aj s vianočnou súťažou o 1381 cien v hodnote 1,1 milióna eur. Súťaž funguje tak, že sú do nej zaradení automaticky zákazníci po otvorení prekvapenia v Telekom aplikácii. 

Postupne budú tri kolá žrebovania - 25. 11, 9. 12 a 22. 12. 2021. V každom kole sa bude žrebovať:
- 10x horský e-bike BESV TRB1 XC (spolu 30)
- 50x Smart TV Phillips 50PUS7906 (spolu 150)
- 100x smartfón Xiaomi 11T (spolu 300)
- 300x služba na dva roky podľa výberu: Nekonečno HD, Magio OptikNet Max / KlasikNet Max, Magio TV XL (spolu 900)

Hlavnou cenou bude elektromobil Mercedes-Benz EQA 250, ktorý sa bude žrebovať 22. 12. 2021. Do tohto hlavného žrebovania sa môžu zapojiť všetci zákazníci (aj tí, ktorí vyhrali inú cenu) a čím viac služieb zákazník využíva, tým viac virtuálnych žrebov bude mať, a aj väčšiu šancu získať hlavnú cenu.

Už tradične budú pre hlasové služby obľúbené dvojičky, na začiatok v dvoch variantoch:
- Samsung Galaxy A52s 5G + Samsung Galaxy A12 64GB
- Xiaomi Mi 11 Lite 5G + Xiaomi Redmi 9 AT

Pre pevné i mobilné služby bude k dispozícii  k dispozícii pri štarte vianočnej kampane aj dvojička Smart TV + smartfón: Philips Smart TV 55'' + Motorola Moto E40. Ďalšie kombinácie TV + smartfón rôznych značiek zaradí operátor priebežne podľa dostupnosti.

Okrem dvojičiek bude mať Telekom k dispozícii aj ďalší atraktívny hardvér do vypredania zásob, pre zákazníkov pevných služieb i k mobilným paušálom. 

Zákazník si môže vybrať napríklad:
- 65'' Smart TV Philips
- Asus X415EA-EB753T + taška
- Samsung Galaxy Buds 2 slúchadlá (iba k pevným službám)
- Lenovo IdeaPad 3 + taška + slúchadlá (iba k pevným službám)

Do vianočnej akcie sa dostal aj iRobot Roomba Combo (1138), robotický vysávač a mop v jednom. Predchádzajúce modely boli veľkým hitom Vianoc 2018 a 2019, a tak Telekom prináša pre záujemcov nový model.

Vianočnú ponuku pripravil Telekom aj pre zákazníkov s predplatenou kartou. Bližšie podrobnosti sa dočítate v samostatnom článku. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu