Telekom Vianoce 2020: nekonečné dáta, výhodnejší hardvér pre verných, dvojičky zariadení aj Magio Go Benefit k internetu

Telekom predstavil svoju vianočnú ponuku pre tento rok. Viaceré darčeky platia aj pre existujúcich zákazníkov, tradíciou sú dvojičky zariadení a získať môžete aj nekonečné dáta.

Tohtoročná vianočná kampaň štartuje vo štvrtok 29. októbra 2020. Viaceré darčeky sa budú dať využívať naraz. Prvým je hudobná služba Deezer, ktorú môžete získať na 60 dní k mobilnému paušálu, mobilnému internetu či pevným službám. 

Druhým darčekom je HBO Go na 30 dní. Benefit možno využiť pre nové aktivácie v období od 29. 10. 2020 do 31. 12. 2020. Aj tento darček je určený zákazníkom či už s mobilným paušálom, mobilným internetom alebo pevnou službou.

Tretím darčekom sú filmy, seriály a dokumenty vo Videotéke zdarma pre všetkých zákazníkov Magio TV, Magio Go a po novom aj Magio Go Benefit (je zahrnutý v nových paušáloch od úrovne Ideál 25 resp. Data 25). Akcia platí od 1. novembra do konca tohto roka.   

Ak si zákazník aktivuje, predĺži alebo aj zmení paušál na Základ 11 až Ideál 37 alebo Biznis Mini 12 až Biznis Premium 38, získa balík Nekonečno HD. Ak je v skupine Magenta 1, získa ho na 90 dní, resp. na 30 dní, ak v skupine Magenta 1 nie je. 

Balík Nekonečno HD má nekonečný objem dát s rýchlosťou 10/10 Mbps a zákazník ho čerpá po minutí svojho objemu dát v paušále.

Ďalšou novinkou vianočnej ponuky budú nižšie ceny hardvéru pre verných zákazníkov. Táto akcia bude platiť od 29. októbra 2020 pre všetkých zákazníkov s novými Telekom paušálmi, ÁNO, Happy, Bez záväzkov, Mobilným internetom či pevnými službami, ktorí si paušál predĺžia. Zľava na hardvér bude až do výšky 30 €.

Pre zákazníkov, ktorí si budú kupovať mobilné paušály cez web či aplikáciu bude k dispozícii ďalšia zľava na hardvér:
- 20 € pre paušály Základ 11 až Ideál 27
- 30 € pr e Ideál 32 až Nekonečno SD
- 50 € pre Dáta HD, Nekonečno HD a Nekonečno MAX

Obe zľavy sa budú dať kombinovať, takže existujúci zákazníci pri kúpe cez web či aplikáciu môžu získať väčšie benefity.

Obľúbené hardvérové dvojičky sú späť, no v mierne novej podobe. K dispozícii budú dve verzie dvojičiek, pričom jedna sa bude dať kúpiť nielen k mobilným paušálom, ale aj Magio internetu či Magio TV. Ide o kombináciu 4K Smart TV Samsung s 50'' uhlopriečkou + smartfónu Samsung Galaxy A20e. 

V ponuke nechýba ani klasická verzia s dvomi smartfónmi: Samsung Galaxy A51 + Samsung Galaxy A20e. Tá je k dispozícii pre mobilné paušály.

Vo vianočnej kampani pribudlo aj päť atraktívnych hardvérových ponúk. Pre všetkých zákazníkov (mobilných i fixných služieb) je k dispozícii 4K SMART TV Philips s uhlopriečkou 65'', Sony PlayStation 4 Pro 1TB s hrou FIFA 21 a notebook Huawei Matebook 13  s myšou ako darčekom.

Pre zákazníkov pevných služieb Magio TV a Magio Internet je okrem vyššej trojice na výber aj notebook strednej triedy Asus Vivobook 14 (+ batoh ako darček) a slúchadlá Huawei Freebuds 3i. 

Ak zákazníci využívajú Magio internet, môžu získať ako darček Magio Go Benefit. Stačí, ak si v čase od 29. 10. 2020 do 31. 1. 2021 aktivujú alebo predĺžia zmluvu na Magio internet a celé dva roky budú môcť využívať mobilnú TV zdarma.

Pre Biznis zákazníkov pripravil Telekom tablet Microsoft Surface, ktorý si môžu zobrať k Biznis paušálom, BiznisNetu alebo Magio TV. Navyše k nemu dostanú aj Office 365 na pol roka zadarmo.

Ponuke pre predplatenú kartu a vzdelávacej platforme ENTER sa budeme venovať v samostatnom článku. 

Diskusia k článku:

Patrik Frano26.10.2020 - 21:57 Trvalý odkaz

Nie je k dispozícii aj nejaká tabuľka ako sa bude počítať zľava na zariadenie pre pevné služby?

Celá diskusia 1 príspevok