Telekom uviedol vylepšené modely T Phone a nový T Tablet

Dva vylepšené smartfóny dostali väčšiu pamäť, NFC a vynovený fotoaparát, T Tablet obsahuje prístup do Google Kids Space, Google Entertainment Space, a navyše ponúka 100 GB Google One úložiska na tri mesiace zdarma.

Vlastný tablet Telekomu bol vyvíjaný v spolupráci s Googlom rovnako, ako dva smartfóny série T Phone, ktorá bola prvýkrát uvedená na slovenský trh takmer pred rokom a zákazníkom ponúkajú dobrý pomer cena / výkon.

T Tablet prináša 10,4'' displej s Full HD rozlíšením 2000 x 1200 bodov, čipset Dimensity 700, 6 GB operačnú pamäť RAM a 128 GB úložisko. Na zadnej strane sa nachádza hlavný 8 Mpix a pomocný 2 Mpix fotoaparát. Na videohovory poslúži 8 Mpix selfie kamera. 

Vo výbave nájdeme podporu 5G, Bluetooth 5.1 a USB-C konektor, ktorým nabijete 7000 mAh batériu. Okrem Wi-Fi môžete na pripojenie do internetu využiť aj eSIM. Operačný systém Android beží vo verzii 13 a má sľúbené dve veľké aktualizácie a štyri roky dodávania bezpečnostných záplat. Konštrukcia spĺňa certifikáciu IP52, takže zvládne jemné ošplechnutie vodou. Kompletné špecifikácie vám prinesieme v samostatnom článku typu základné info. 

T Tablet a vylepšené T Phone a T Phone Pro budú k dispozícii na predajniach i e-shope od 24. augusta spolu s novým T príslušenstvom ako obalmi a bezdrôtovými slúchadlami s funkciou aktívneho potláčania hluku (Active Noise Cancelling).

Cena T Tabletu je stanovená na 209 eur. Vylepšený T Phone bude k dispozícii za 189 eur, T Phone Pro za 229 eur.

Zdroj: tlačová správa 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu