Telekom uvádza balíček Nekonečné pripojenie na 10 dní pre Predplatenku

Operátor od dnešného dňa pridáva do ponuky dátových balíčkov predplatenej karty nový produkt. Ponúkne nekonečné pripojenie s rýchlosťou 1 Mbps bez dátového limitu.

Zákazníci Predplatenky si môžu od 9. decembra aktivovať nový balíček Nekonečné pripojenie na 10 dní. Za poplatok 4 eurá získate na desať dní neobmedzené internetové pripojenie s rýchlosťou 1 Mbps. Táto rýchlosť postačuje na surfovanie po stránkach, kontrolu pošty, sociálne siete, počúvanie hudby či sledovanie videí na telefóne.

Vďaka tomuto balíčku môžete s Predplatenkou získať prakticky Nekonečné pripojenie na 30 dní za 12 €. Paralelne s balíčkom sa dajú aktivovať aj denné balíčky podľa potreby na dočasné zvýšenie rýchlosti. 

Nekonečné pripojenie na 10 dní sa bude dať aktivovať v Telekom aplikácii, na webe alebo cez skrátenú SMS. Balíček bude fungovať aj v roamingu v Zónach 0 a 1, kde je rýchlosť rovnaká ako v domácej sieti (1 Mbps), ale FUP je nastavené na 1,9 GB.

Okrem denného limitu 300 MB sú v ponuke Predplatenky aktuálne nasledujúce balíky dát:

  • Denné (2 GB za 1,50 € a nekonečný za 2 €)
  • 10-dňové (1 GB za 2 € a nekonečné pripojenie za 4 €)
  • 30-dňové (1 GB za 3 €, 3 + 1 GB za 6 € a 5 + 1 GB za 8 €)

Predplatenka od Telekomu prišla na trh začiatkom septembra. Podrobnosti sme vám priniesli v článku Telekom: Easy karta končí, privítajte Predplatenku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu