Telekom: tri programy získajú v Magenta 1 viac dát

Operátor pridá 1 GB dát dvom programom Ideál a viac dát dostane aj Biznis Premium. Väčšie objemy budú zákazníkom nabiehať postupne.

Byť súčasťou Magenta 1 sa oplatí. Už roky je štnadardom, že členovia skupiny majú k dispozícii vo svojom programe viac dát než zákazníci, ktorí do Magenty 1 nepatria. Teraz dostanú tri programy ďalší gigabajt navyše. Novinka sa týka paušálov Ideál 21, Ideál 23 a Biznis Premium 23

Po novom tak budú mať zákazníci k dispozícii mesačne okrem bezplatných volaní a SMS správ 3 GB dát pri Ideál 21, 4 GB pri Ideál 23 a 4 GB pri Biznis Premium 23. Číslica v názve programu označuje zároveň výšku mesačného poplatku.

Pre nových zákazníkov budú zmeny platiť od nedele 27. septembra 2020. Teda pri aktivácii, predĺžení zmluvy či zmene programu dostanú paušál už v novej verzii.
 
Existujúcim zákazníkom budú profily upravované v priebehu októbra podľa štartu ich zúčtovacích období. Ak zákazníkovi začína paušál 1.10, prebehne zmena k tomuto dátumu. Ak napríklad k 15.10, dostane paušál v novej verzii v tomto termíne.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu