Telekom T paušály: flexibilita počas viazanosti, viac dát a správa cez aplikáciu

V pondelok 4. mája odštartuje Telekom predaj nových paušálov rozdelých do štyroch skupín: T Nekonečno, T Dáta, T Ideál a T Základ.

Každá skupina je určená inému typu zákazníka, záleží na jeho preferenciách. Či uprednostní hlas, dáta alebo chce mať oboje bez obmedzovania. Výhodou je možnosť meniť paušál počas vizanosti. Ak budete potrebovať napríklad viac dát či volaní než na začiatku, žiadny problém. Neskôr sa môžete vrátiť na svoju pôvodnú úroveň, teda na pôvodný nižší paušál. 

Manažovanie paušálov bude prebiehať v mobilnej aplikácii Telekomu. Budete môcť meniť paušál, vidieť sumár objednávky a potvrdzovať ju. Zároveň sa pre T paušály rušia aktivačné a prolongačné poplatky.

T Nekonečno je paušál určený tým najnáročnejším zákazníkom, ktorí ktorí chcú mať nielen nekonečné volania a správy, ale aj nekonečné dáta. T Nekonečno SD a HD obsahujú objem dát (20 GB resp. 50 GB) na prenos plnou rýchlosťou. Potom sa rýchlosť do konca fakturačného obdobia spomalí na 3 Mbps, prípadnena 10 Mbps. Čo je stále dostatočná rýchlosť aj na pozeraní videí na mobile. 

T Nekonečno MAX nemá stanovený podobný limit na objem plnou rýchlosťou a nemá ani žiadne iné obmedzenie formou FUP. Navyše zákazník získa voľné minúty, SMS a MB do Zóny 2 v roamingu.

Nové programy sa stanú ešte výhodnejšími, keď ich zákazník vloží do skupiny Magenta 1. Ak má aspoň jeden paušál a pevnú službu minimálne vo variante M, získa viac minút a viac dát za nezmenenú cenu. Aj pri T paušáloch možno darovať Magenta 1 dáta ďalším členom Skupiny.

Pri T-Nekonečno paušáloch získajú zákazníci 10 až 20 GB Magenta 1 dát. Pri T Nekonečno SD a HD ich môžu využiť na darovanie alebo sami na prenos plnou rýchlosťou. Pri T-Nekonečno MAX je možné 20 GB darovať v skupine.

Pre fanúšikov dátových paušálov sú tu T Dáta v štyroch variantoch v cene od 17 eur mesačne. Každý obsahuje 100 minút mesačne a určený objem dát. Najvyšší variant T Dáta 42 obsahuje nekonečné dáta – 25 GB pre prenos plnou rýchlosťou, potom má zákazník k dispozícii prenos rýchlosťou 10 Mbps, ktorý postačí na sledovanie HD filmov.

Pri T Dáta paušáloch získa zákazník zaradením do skupiny Magenta 2x toľko minút a navyše aj vyšší objem dát. Môže ich celé využiť pre seba alebo časť z nich (Magenta 1 dáta) darovať v skupine. Pri T Dáta 42 má zákazník ďalších 15 GB plnou rýchlosťou pre seba či darovanie blízkym v Skupine.

Programy T Ideál sa dajú považovať za nástupcov paušálov ÁNO. Obsahujú nekonečné volania a SMS a dátový balík. Dvojica najvyšších modelov má už objemy 12 a 17 GB mesačne. 

Pri T Ideál paušáloch získa zákazník s Magenta 1 ďalšie dáta. Pri vyšších variantoch sa dostáva celkovo na 8 GB, 18 GB alebo 25 GB podľa programu.

Pre najmenej náročných zákazníkov sú určené paušály T Základ. Táto trojica obsahuje 500 MB dát plus 100 až 200 minút mesačne.

Aj programy z rodiny T Základ získajú benefity v Magenta 1: 2x toľko dát, 2x toľko minút a 2x toľko SMS (platí pre T Základ 14 a 17).

Na nové T paušály môžu prejsť aj súčasní zákazníci. Aktivácia prebehne priamo cez Telekom aplikáciu, kde si budú môcť vybrať ponuky podľa doterajšej spotreby alebo si zvoliť iný paušál v rovnakej alebo vyššej mesačnej výške poplatku.

Dobrou správou, je, že neminuté dáta sa stále budú dať prenášať do ďalšieho mesiaca. Komu nebude objem dát v aktuálnom mesiaci stačiť, môže si dokúpiť dátové balíčky, či už denný (1 GB za 1,5 eura, nekonečný za 3 eurá) alebo mesačný (1 GB za 3 eurá). Aj tieto dáta sa presúvajú do ďalšieho mesiaca. 

Systém predaja akciových telefónov alebo iného hardvéru bude rovnaký ako pri paušáloch Happy a ÁNO. Cena zariadenia bude rozložená na viaceré poplatky: jednorazovú akontáciu a 24 mesačných príplatkov k paušálu. 

Áno paušály zatiaľ ostávajú v ponuke. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu