Telekom T Biznis paušály ponúknu aj prémiovú starostlivosť

Portfólio nových programov určených firemným zákazníkom je rozdelené na tri skupiny. Ponúkne viac dát, novú mieru flexibility a starostlivosť T-Master.

Okrem T pašálov pre rezidenčných zákazníkov štartuje v pondelok 4. mája predaj noviniek určených biznis klientele. Sú rozdelené do troch rodín: T Biznis Nekonečno, T Biznis Premium a T Biznis Mini. Každá je určená inej cieľovej skupine firiem a podnikateľov.

Aj T Biznis paušály ponúkajú zmenu programu kedykoľvek počas viazanosti a nechýbajú neobmedzené volania či dáta. Novinkou je prémiová starostlivosť. Zákazník bude mať nárok na prednostné spojenie s dedikovaným agentom (T-Master), proaktívny monitoring služieb, konzultácie a odborné poradenstvo tak, aby firma získala čo najlepšiu ponuku, zodpovedajúcu jej potrebám.

Nové programy sa stanú ešte výhodnejšími, keď ich zákazník vloží do skupiny Magenta 1 Biznis. Ak má zákazník aspoň jeden paušál a pevnú službu aspoň vo variante M, získa viac minút a viac dát za nezmenenú cenu. Aj pri Biznis paušáloch možno darovať Magenta 1 dáta tak, ako pri bežných programoch. Výhodou Biznis Magenta 1 je možnosť zapojiť do skupiny až 15 členov.

T Biznis Nekonečno pre najnáročnejších ponúkne okrem nekonečných volaní a správ už aj nekonečné dáta. Biznis Nekonečno SD a HD obsahujú objem dát (25 GB / 60 GB) na prenos plnou rýchlosťou. Potom sa zákazníkovi spomalí rýchlosť na 3 Mbps, resp. 10 Mbps, ktorou surfuje do konca fakturačného obdobia. Pri Biznis Nekonečno získa aj voľné minúty, SMS a MB do Zóny 2 v roamingu.

Pri zaradení do Magenta 1 získajú zákazníci s T Biznis Nekonečno až 20 GB Magenta  dát. Pri Biznis Nekonečno SD a HD ich môžu využiť na darovanie alebo sami na prenos plnou rýchlosťou. Pri Biznis Nekonečno MAX je možné 20 GB darovať v skupine.

V T Biznis Premium nájdeme šesť paušálov. Obsahujú nekonečné volania a SMS plus určitý objem dát. Dvojica najvyšších má už objemy 15 GB a 18 GB mesačne. 

Pri T Biznis Premium získa zákazník s Magenta 1 Biznis ďalšie dáta, ktoré môže buď darovať alebo sám ďalej využívať. Pri vyšších variantoch sa dostáva už na úroveň 18 GB, 22 GB či 27 GB podľa programu.

Pre tradičných zákazníkov, ktorí veľa nevolajú a nedátujú, sú určené paušály T Biznis Mini. Toto trio obsahuje 500 MB dát a 100 až 200 minút mesačne.

S Magenta 1 budú ťažiť aj zákazníci najmenších programov Biznis Mini. Získajú 2x toľko dát, 2x toľko minút a 2x toľko SMS (platí pre Biznis Mini 15 a 18).

Súčasťou nového portfólia Biznis T paušálov je aj možnosť prenášať si neminuté dáta do ďalšieho mesiaca. Zákazníci budú mať možnosť dokúpiť si aj ďalšie dátové balíčky. Či už dva denné (1 GB za 1,5 euro, resp. nekonečný za 3 eurá) a jeden mesačný (1 GB za 3 eurá). Dáta sa presúvajú do ďalšieho mesiaca.

K T Biznis paušálom si môžu zákazníci kúpiť aj akciový telefón. Systém predaja je rovnaký ako pri paušáloch Happy a ÁNO Biznis: cena telefónu bude rozložená na viaceré poplatky. Cenník hardvéru je rozdelený do šiestich cenových úrovní podľa jednotlivých paušálov. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu