Telekom sprístupní na YouTube dva filmy o divokej slovenskej prírode

Operátor pripravil v spolupráci so známym slovenským ekológom a dokumentaristom Erikom Balážom edukačnú kampaň pre mládež. Hrá sa aj o zaujímavé ceny.

Školáci stále trávia čas doma namiesto v škole, a tak Telekom pripravil na sociálnych sieťach kampaň, v ktorej si nielen mládež, ale aj ich rodičia môžu rozšíriť svoje vedomosti o prírode a divokých zvieratách žijúcich v slovenských horách. 

Telekom sprístupní online na YouTube dva pôvodné slovenské dokumentárne filmy z produkcie Arolla film. Prvým je film dokumentaristov Roberta Rajchla a Erika Baláža Strážca divočiny, ktorý ukazuje nevšedný život tatranských medveďov žijúcich v okolí Tichej doliny.

Druhým bude film Vlčie hory, ktorý zachytáva príbeh jednej z posledných divočín v Európe. Film natáčal Erik Baláž spolu s Karolom Kaliským a Jozefom Fialom, viac než tri roky, v civilizáciou nedotknutej oblasti Východných Karpát na území Slovenska, Poľska a Ukrajiny.

Môžete sa dozvedieť nielen množstvo zaujímavostí zo slovenskej prírody, ale aj vyhrať niektorú z atraktívnych cien. Stačí, keď sa zapojíte do vzdelávacej relácie, ktorá sa bude vysielať naživo v utorok 5. mája o 11:00 hod. na YouTube kanáli Telekomu.

V interaktívnej súťaži hráte o smartfón Samsung Galaxy A51 s Easy kartou, nákupné poukážky do internetového kníhkupectva a filmy Erika Baláža. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu