Telekom: Samsung Galaxy A41 v ponuke

Operátor dnes zaradil do ponuky akciových zariadení nástupcu obľúbeného modelu série Galaxy A. Skladací Samsung Galaxy Z Flip dostal upravenú cenu s nižšou akontáciou.

Samsung Galaxy A41 sa od svojho úspešného predchodcu sa líši mierne väčší displejom, výkonnejším procesorom, silnejšiou batériou, čítačkou odtlačkov integrovanou do displeja a vylepšenia sa dočkali aj hlavný a širokouhlý fotoaparát, a pribudol aj tretí snímač na rozostrovanie pozadia.

Na 6,1-palcovej AMOLED obrazovke s funkciou Always on nájdeme Full HD+ rozlíšenie. O výkon sa postará čipset Helio P65, 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Nad operačným systémom 10 beží používateľská nadstavba One UI 2.1.

Vzadu je umiestnený hlavný 48 Mpix snímač, 8 Mpix širokouhlý fotoaparát so 123° uhlom záberu a pomocný 5 Mpix senzor, ktorý poslúži pri rozostrovaní pozadia. Vo výbave nechýba LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 5.0, 3,5 mm jack, NFC ani USB-C konektor. 3500 mAh batéri podporuje rýchle 15 W nabíjanie. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Samsung Galaxy A41 kúpite v Telekome pri nákupe cez web v bielej farbe k paušálu T Ideál 25 za 6 eur mesačne s akontáciou 79 eur. Plná cena je stanovená na 299 eur. 

Druhou novinkou je úprava cien pre Samsung Galaxy Z Flip (prvý kontakt). Pre tri najvyššie kategórie (od T Nekonečno SD / T Dáta HD) upravil operátor ceny tak, že akontácie sú znížené na úroveň 149 € až 269 € a mesačné poplatky mierne zvýšené. Ceny sa uplatňujú pre obe farebné verzie.

V ponuke Magenta 1 ostávajú do konca mája dva Samsungy série Galaxy A.

Samsung Galaxy A51 sa dá kúpiť lacnejšie:
- o 3 € mesačne pri ÁNO S, ÁNO M a ÁNO XL (spolu o 72 €)
- o 1 € mesačne a 48 € akontáciu pri ÁNO L (spolu o 72 €)

Pri Samsung Galaxy A71 sa bude dať ušetriť:
- 2 € mesačne pri ÁNO S, ÁNO M a ÁNO XL (spolu 48 €)
- 1 € mesačne a 30 € akontácia pri ÁNO L (spolu 54 €)

Zdroj: operátor
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu