Telekom prinesie na MDD nekonečné bezplatné dáta pre paušály aj predplatenky

Telekom pripravil na 1. júna 24-hodinovú dátovú nádielku pre zákazníkov s paušálom aj predplatenou kartou. Špeciálnu akciu chystá na MDD operátor aj pre zákazníkov Magio TV.

Medzinárodný deň detí pripadá tradične na 1. júna a pri tej príležitosti prinesie Telekom bezplatné nekonečné dáta po dobu 24 hodín. Či už na staršej Easy alebo novšej Predplatenke, si budete môcť aktivovať Nekonečné dáta počas celého dňa. Aktivácia prebieha v Telekom aplikácii.

Nekonečný denný balík sa bude dať aktivovať aj na paušáloch. Aj tu platí podmienka aktivácie v Telekom aplikácii a dáta budú platiť 24 hodín. Aktiváciu treba stihnúť v priebehu utorka 1. júna.

Špeciálnu akciu chystá na MDD operátor aj pre zákazníkov Magio TV. Viacerým už prišla aj informačná SMS-ka, v ktorej sa dočítajú, že od 1. - 30. 6. 2021 si bude môcť rodina bezplatne užívať obľúbené rozprávky a filmy vo videopožičovni na Magio Go aj  množstvo prémiových detských TV kanálov, napríklad Ťuki TV, Duck TV, Minimax,  Nick Jr. a ďalšie. Nie je potrebná žiadna aktivácia, všetko prebehne automaticky. Podrobnosti nájdete na stránke telekom.sk

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu