Telekom Predplatenka: 10 GB dát po prvom dobití

Telekom ponúka na predplatenej karte Predplatenka nový úvodný benefit. Za prvé dobitie kreditu získate výrazne vyššiu porciu bezplatných dát než doteraz.

Ak si kúpite novú kartu Predplatenka od Telekomu, tak po prvom dobití získate úvodný benefit 10 GB dát na 30 dníAby ste benefit získali, musíte prvýkrát dobiť kredit na novej SIM karte v priebehu 30 dní od jej aktivácie.

Dobiť môžete akoukoľvek sumou cez akýkoľvek kanál. Po splnení podmienky dostanete do Telekom aplikácie zadarmo 10 GB balík dát. Na jeho aktiváciu máte sedem dní. Samotný dátový balík ma tradične platnosť 30 dní. 

Nová SIM karta Predplatenka stojí 5 eur a získate za to kredit v hodnote 5 eur. Minúta volaní do všetkých sietí v SR je za 0,10 eur, po dosiahnutí sumy 0,50 eur už v daný deň viac za hovory neplatíte. Rovnaká cena aj pravidlá platia pre posielanie SMS správ. 

Ak na Predplatenke začnete používať dáta, automaticky sa vám aktivuje základný denný balíček za 0,50 € s objemom 300 MB. K dispozícii máte rôzne doplnkové balíčky pre dáta aj volania, využiť môžete aj nové MIXI balíčky. 

Nový benefit platí od 3. októbra 2022 a nahradil doterajšie benefity 1 GB resp. nekonečných volaní. 

Zdroj: Telekom

Diskusia k článku:

Začať diskusiu