Telekom ponúkne pre Magenta 1 nový benefit

Na piate narodeniny služby Magenta 1 prinesie operátor ďalší benefit, ktorý doplní množstvo už existujúcich výhod členstva v skupine.

Telekom už päť rokov ponúka pod značkou Magenta 1 balíky pevných a mobilných služieb s množstvom výhod, ktoré môžu členovia skupiny bezplatne využívať. Medzi tie najobľúbenejšie patria:
 - neobmedzené volania a SMS medzi členmi skupiny
- extra minúty a dáta pre členov, ktoré nechýbajú ani na najnovších paušáloch
- darovanie extra Magenta 1 dát  z paušálov Telekom ďalším členom skupiny vrátane Easy kariet
- zvýhodnené Magenta 1 ceny, na smartfóny pri predĺžení alebo kúpe nového paušálu, ktoré sa pravidelne menia
- denný balíček Nekonečné dáta so špeciálnou cenou iba za 2 €
-  lepšia zákaznícka starostlivosť vďaka internetu v mobile zdarma pri výpadku Magio internetu alebo Magio TV
 

K 5. výročiu uvedenia skupiny Magenta 1 pripravil Telekom ďalší benefit. Od 1. 9. 2020 si môže každý zákazník Magio TV a Magio SAT, ktorý je súčasťou skupiny Magenta 1, aktivovať Magenta 1 TV archív zadarmo. 

Vďaka nemu môže sledovať program piatich najobľúbenejších televíznych kanálov z TV archívu až sedem dní dozadu. Magenta 1 TV archív obsahuje programy:
- Jednotka
- Dvojka
- Markíza
- JOJ
- ČT1

TV archív Magenta 1 si môžete aktivovať zadarmo priamo v Telekom aplikácii v časti Magenta 1 skupina alebo na webe Telekomu.

Služba je dostupná pre digitálnu televíziu Magio TV aj satelitnú platformu Magio SAT. Pri satelitnej televízii Magio SAT je potrebné mať novší typ set top boxu (Nagra) a mať ho pripojený na internet sieťovým káblom alebo cez powerline.
 
Skupinu Magenta 1 si môže založiť ktorýkoľvek zákazník mobilných služieb webe Telekomu a čerpať tak bezplatne dodatočné výhody pre seba a svojich blízkych.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu