Telekom oznámil nového partnera pre optickú sieť na východe Slovenska

Vďaka spolupráci s Východoslovenskou distribučnou, získajú zákazníci prístup k optickej sieti a ponuke služieb Telekomu aj v obciach, kde mali doteraz len pomalé pripojenie.

Telekom pokračuje v budovaní optickej siete, aby svoje služby mohol ponúknuť čo najväčšiemu počtu domácností po celom Slovensku. Tam, kde nemá vlastnú sieť, využíva partnerskú spoluprácu. V júni 2023 odštartoval spoluprácu so Západoslovenskou distribučnou a začiatkom roka sa pridala Východoslovenská distribučná

Po získaní prístupu k časti optickej siete partnera na nej začne poskytovať svoje portfólio služieb pevnej siete, teda Magio internet, Magio TV, Chytrý balík a Magenta 1. 

Telekom odštartuje spoluprácu s Východoslovenskou distribučnou v 23 obciach: Beloveža, Beniakovce, Blažice, Bohdanovce, Brekov, Čečejovce, Drienov, Gerlachov, Hažlín, Kráľovce, Kružlov, Lemešany, Lenartov, Meliata, Nižný Čaj, Ploské, Rozhanovce, Ruskov, Spišské Vlachy, Sveržov, Tarnov, Vajkovce a Vyšný Čaj. Okrem toho sa dostane pripojenie aj do častí Solivar v Prešove resp. Záhumnie Krásna a Šebastovce v Košiciach.

V týchto nových lokalitách sa budú dať služby štandardne objednať na akejkoľvek predajni ale cez call centrum. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu