Telekom odštartoval predobjednávky na Apple iPhone SE

V piatok o 14-tej spustil Telekom predobjednávky na najnovší a cenovo dostupnejší iPhone kompaktných rozmerov. Predaj štartuje o týždeň.

Telekom pravideľne spúšťa objednávky nových iPhonov a inak tomu nie je ani pri najnovšom 4,7'' Apple iPhone SE. Orange ani O2 na svojich weboch predobjednávky zatiaľ neavizujú. 

Záujemcovia o najnovší iPhone sa môžu zaregistrovať na mikrostránke www.telekom.sk/predpredaj/apple/iphone-se. Operátor zatiaľ nezverejnil ceny, pamäťové ani farebné verzie, ktoré bude ponúkať. Výhodou predobjednávky je väčšia istota, že si telefón aj reálne kúpite. Prvé várky totiž bývajú obmedzené počtom kusov a rýchlo sa vypredajú. 

Apple iPhone SE so 4,7'' HD+ displejom je prezlečeným iPhonom 8 s novým procesorom A13 Bionic a vylepšeným fotoaparátom. Keďže ide o nový model, dostane oproti staršej osmičke dlhšiu softvérovú podporu. Všetky podrobnosti o novom iPhone sme vám priniesli v základnom infe Apple iPhone SE

Tak ako po iné roky, aj tentoraz bude Telekom najskôr vybavovať predobjednávky a až potom odštartuje štandardný predaj. Konkrétne modely a cenové špecifikácie uvedie podľa dostupnosti dodávok v priebehu budúceho týždňa.

Zvyčajne deň pred oficiálnym zahájením predaja vás bude kontaktovať pracovník infolinky, s ktorým si dohodnete podrobnosti. Či máte záujem o nákup konkrétneho modelu v hotovosti alebo k vybranému paušálu ÁNO. Cena 64 GB pamäťovej verzie je stanovená na 479 eur. 

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu