Telekom: odolný Samsung Galaxy XCover 5 v ponuke

Operátor pridal do ponuky dotovaných zariadení vode, prachu a pádom odolný5,3-palcový dual SIM android s certifikáciou IP68 a MIL-STD 810G.

Samsung Galaxy XCover 5 je horúcou novinkou, premiéru mal na slovenskom trhu len nedávno, pred pár dňami. Ide o  ďalšiu generáciu odolného androidu s dostupnou cenovkou, ktorý je vhodný do náročných podmienok. Nevadí mu chlad, teplo, sneh, mráz, vibrácie, voda, prach ani náraz na tvrdú zem či betón. 

Dotykový 5,3-palcový HD+ displej viete ovládať aj v rukaviciach alebo s mkorými prstami. Výhodou je vymeniteľná 3000 mAh batéria, a tak nemusíte v teréne riešiť nabíjačku, stačí vybitú batériu vymeniť za plnú. 

Pomocou programovateľného tlačidla XCover Key môžete nastaviť vybrané funkcie alebo obľúbené aplikácie: rozsvietiť svetlo, vytočiť núdzové volanie alebo otvoriť mapy. Základom hardvérovej výbavy je 8 nm procesor Exynos 850, 4 GB operačná pamäť  RAM a 64 GB úložný priestor. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Čierny Samsung Galaxy XCover 5 kúpite cez web operátora k paušálu T Ideál 32 za 5 eur mesačne s akontáciou 9 eur. Plná cena je u operátora stanovená na 279 eur. 

Pri príležitosti 6. výročia služby sú do ponuky Magenta 1 stále zaradené štyri telefóny od troch výrobcov.

- Samsung Galaxy A42 5G (základné info): výška zľavy 24 € až 52 €
- Motorola Moto G 5G Plus (základné info): výška zľavy 24 € až 52 €
- Motorola Moto G9 Plus (základné info): výška zľavy 24 € až 32 €
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro (základné info): výška zľavy od 24 do 32 €

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu