Telekom: nové kanály v Magio TV, Magio Kino a zvýhodnené HBO

Operátor vylepšil svoju ponuku. Pridáva nový obsah a ponúka HBO spolu s HBO GO za zvýhodnenú cenu.

V Magio TV pribudol kanál Comedy House zameraný na komediálny žáner. Ponúka predovšetkým kratšie humorné formy, ako sú skeče či skryté kamery a viacero zábavných relácii domácej produkcie. 

Dostupný bude v balíku L a XL v Magio TV a Magio Sat a Magio GO Premium. TV kanál Comedy House pribudne v rastri v najbližších dňoch.

K vlastnému originálnemu detskému kanálu Ťuki TV pribudol v ponuke ďalší detský kanál Nick Toons určený predškolákom a mladším školákom. Kanál bude súčasťou detského a hudobného programového balíka Magio TV a XL balíka satelitnej platformy Magio Sat. Takisto bude súčasťou mobilnej platformy Magio GO Premium. 

Telekom zároveň rozšíril základný balík IPTV o hudobný kanál Šlágr 2. Oba kanály už nájdete v ponuke.

Rozšírenia sa dočkala i ponuka filmov a seriálov vo videopožičovni Magio Kino. Na Vianoce si budete môcť pozrieť filmové trháky, česko-slovenskú klasiku i novú produkciu (napríklad film Čiara). Chýbať nebudú dobrodružné a dokumentárné seriály z produkcie Viasat, či BBC.

Magio Kino od decembra posilní aj športový obsah. Na týždňovej báze budú pribúdať zostrihy z kľúčových zápasov, magazíny z anglickej, nemeckej, španielskej či talianskej ligy, ale napríklad aj športový klebetník Skybox.

Telekom v spolupráci s HBO má aj dve zvýhodnené ponuky. Pre zákazníkov s Magio TV ponúka HBO + HBO GO za špeciálnu cenu 6 eur mesačne. Pre zákazníka s mobilným paušálom alebo fixným internetom je k dispozícii HBO GO za zvýhodnených 5 eur mesačne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu