Telekom: nová séria MIXI balíčkov pre Predplatenku a Easy

Operátor od zajtra uvádza flexibilnú ponuku pre rôzne skupiny zákazníkov, ktorí si môžu vyskladať individuálne balíčky každý týždeň podľa rôznych potrieb.

MIXI ponuka pre predplatené karty Predplatenka a EASY štartuje v stredu 10. augusta. Popri balíčkoch s platnosťou 1, 10 a 30 dní pribudnú balíčky s platnosťou 7 dní. 

Novinka spočíva v ponúkaní rôznych balíčkov služieb. Každý týždeň dostane zákazník v Telekom aplikácii osobitú ponuku. Vždy to budú tri balíčky, ale môžu mať iné zloženie služieb podľa preferencií a zloženia služieb. 

Balíčky nie sú súčasťou štandardnej, ale MIXI ponuky, z ktorej sa vyberá finálna trojica. Každý zákazník môže dostať inú ponuku ako jeho známy či sused, ktorý takisto využíva predplatenú kartu Telekomu. 

Zákazník si môže potom naMIXovať balíčky podľa svojej chuti. Môže si aktivovať jeden, dva alebo aj všetky tri v ľubovoľnom čase v danom týždni. 

Pravidlá balíčkov:
- Nová MIXI ponuka príde do Telekom aplikácie každý pondelok
- MIXI balíček môže byť aktivovaný hocijaký deň od pondelka do nedele
- Platnosť MIXI balíčka je 7 dní od aktivácie
- MIXI balíček sa dá počas týždňa objednať aj viac ráz
- MIXI balíčky sa dajú kombinovať aj so štandardnými balíkmi

Pri štarte 10. augustu 2022 budú pripravené nasledujúce MIXI balíčky. V kategórii single (jedna služba) sú:
- 1 GB za 1,25 €
- 3 GB za 2,25 €
- 100 minút za 1,25 €
- 100 SMS za 1,25 €

V kategórii double (dve služby v balíčku) sú:
- 1 GB + 100 minút za 2 €
- 3 GB + 100 minút za 3 €
- Nekonečné volania + Nekonečné SMS za 4 €

V kategórii triple (tri služby v balíčku) sú:
- 1 GB + 100 minút + 100 SMS za 3 €
- 3 GB + 100 minút + 100 SMS za 4 €

V ponuke balíčkov bude aj špecialita pre dátovo resp. celkovo náročných používateľov: 100 GB + 100 minút + 100 SMS za 12 €. Tento balíček ponúka počas 7 dní možnosť plného využitia veľkého objemu dát a je ideálny na intenzívne využívanie na pracovné cesty či na chatu.

Štartom MIXI ponuky chce Telekom priniesť zákazníkom ešte väčšiu flexibilitu – ak potrebujú viac dát alebo majú náročnejší týždeň, môžu si aktivovať vyššie balíky ako počas bežnej prevádzky.

Telekom takto rozšíri celkovú ponuku balíčkov, naďalej však sú k dispozícii aj denné balíčky vrátane Nekonečných dát na deň (za 2 €), Nekonečného pripojenia na 10 dní (za 4 €) či obľúbené mesačné balíčky dát či volaní.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu