Telekom: Nothing Phone (1) a Apple Watch Ultra v ponuke

Operátor zaradil do ponuky akciových zariadení dve atraktívne novinky. Štýlový android so svetelnými efektmi na zadnej strane a vysoko odolné smart hodinky určené náročným zákazníkom.

Po O2 je Telekom druhým slovenským operátorom, u ktorého si môžete k paušálu kúpiť smartfón Nothing Phone (1) s netradičným dizajnom zadnej steny, na ktorej výrazné LED diódy svetelným efektom upozornia na doručenú notifikáciu alebo sa rozsvietia pri niektorej z vybraných akcií. 

Telefón ponúka 6,55-palcový OLED displej s Full HD+ rozlíšením, čipset Snapdragon 778G+, 50 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a 4500 mAh batériu s 33 W nabíjaním. Nechýba bezdrôtové nabíjanie ani odolnosť konštrukcie voči ošplechnutiu vodou. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Telekom predáva Nothing Phone (1) vo verzii s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom v čiernej farbe. Cena je stanovená na 499 eur. K programu T Nekonečno SD zaplatíte cez web akontáciu 1,08 eur, mesačná splátka za telefón je 8,58 eur. 

Apple Watch Ultra (základné info) sú úplne novým modelom s robustným titánovým puzdrom, presným GPS a batériou, ktorá by mala podľa výrobcu vydržať až 36 hodín na jedno nabitie. Dizajnom vychádzajú z tradičných Apple hodiniek, sú však odolnejšie so zafírovým sklíčkom a zamerané na športovcov. Neuškodí im ani potápanie. 

Na bočnej strane pribudlo programovateľné tlačidlo Akcia pre rýchle spustenie najrôznejších funkcií. Novinkou je aj teplomer či detekcia autonehody. Hodinkám nechýba monitoring zdravotných funkcií vrátane záznamu EKG, ani rozpoznanie pádu a možnosť tiesňového volania SOS. Všetky podrobnosti o výbave a funkciách nájdete v základnom infe. 

Strieborné Apple Watch Ultra 49 mm kúpite cez web Telekomu k paušálu T Nekonečno SD za 13 eur mesačne s akontáciou 359 eur. Plná cena je stanovená na 999 eur

V ponuke Magenta 1 sú zaradené za zvýhodnenú cenu dva smartfóny Xiaomi: Redmi Note 11 a Redmi Note 11 Pro 5G.

Zdroj: Telekom

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu