Telekom: Nekonečné dáta, extra kredity, voľné TV kanály, bezplatné infolinky aj Online tlmočník nonstop

Operátor prináša v súvislosti s mimoriadnou situáciou na Slovensku viaceré benefity, ktoré pomôžu zákazníkom spríjemniť a uľahčiť tieto ťažké dni. Nezabúda ani na biznis klientelu.

Aktuálne majú zákazníci Telekomu k dispozícii bezplatný 1000 GB balík dát, ktorý im pomáha ostať online, kdekoľvek sa nachádzajú. Táto akcia s množstvom dát pokračuje aj v apríli. 

Balík umožní študovať, sledovať videá, počúvať hudbu alebo viesť konferencie a pracovať v domácom prostredí bez obmedzení a sledovania dátovej spotreby. Aktivovať si ho budú môcť všetci zákazníci s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy i Bez záväzkov. 

Novinkou je Extra kredit pre karty Easy a Juro. Nový benefit platí od 20. do 31. marca 2020. Zákazníci dostanú pri prvom dobití 50 % extra kreditu. Tento benefit je určený najmä seniorom či všetkým, ktorí chcú ostať napriek súčasným obmedzeniam v neustálom kontakte s blízkymi.

Stále platí akcia s množstvom detských, filmových či lifestylových TV kanálov, ktoré môžu zákazníci Magio TV sledovať bezplatne od 13. marca do 13. apríla 2020. Podrobnosti sme priniesli v článku Telekom ponúka viac TV kanálov pre všetkých.

Telekom pripravil benefit aj pre zákazníkov s aktívnou službou Magio GO a sprístupnil im v časti videopožičovňa 10 titulov: Hovory s TGM, Noc na Karlštejně, Ťah pešiakom, Syn zmaru, Nálet na Čchung-čching, Krajčírka, Nesmrteľná teta, Posledný bozk, Rezistencia a E. A. Poe: Archa bláznov.

Keďže bezplatná linka o informáciách ku koronavíruse býva často preťažená, desiatky úradov si vyhradili ďalšie telefónne čísla, na ktoré môžu občania volať. Telekom nebude spoplatňovať volania na vyše 50 takých čísel (v mobilnej i pevnej sieti), ktoré sú uvedené v zozname na webovej adrese www.minv.sk.

Bezplatné volania platia do odvolania pre zákazníkov programov pevnej linky, všetkých paušálov i predplatených kariet Easy a Juro.

Vzhľadom na mimoriadnu situáciu Telekom vyšiel v ústrety aj spoluobčanom so sluchovým postihnutým. Online tlmočenie pre Nepočujúcich bude počas najbližších dní poskytované 7 dní v týždni a 24 hodín denne. Ak potrebujú Nepočujúci informácie, zavolať pomoc alebo komunikovať s lekármi, môžu sa obrátiť na špecialistov cez aplikáciu Skype a vyhľadať kontakt "onlinetlmocnik".

Doplnené 14:30:

Operátor myslí aj na biznis zákazníkov a predĺžil akciu na balík Nekonečné dáta. Počas apríla budú môcť aj firemní zákazníci využívať Nekonečný balík dát a mať k dispozícii obrovské množstvo na prácu odkiaľkoľvek.

Zákazníci s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy či Bez záväzkov si budú môcť aktivovať balík počas apríla v Telekom aplikácii jeden raz. Pre SME a TA/LA segmenty bude opäť aktivovaný automaticky.

V spolupráci so spoločnosťou Microsoft ponúka Telekom firmám možnosť využiť biznis aplikáciu na tímovú spoluprácu Microsoft Teams Cloud Solution na šesť mesiacov úplne zadarmo. Toto softvérové riešenie umožňuje firmám a zamestnancom bezproblémovú a bezpečnú prácu z pohodlia domova cez internet. Na využitie ponuky môžu firmy kontaktovať priamo obchodného zástupcu Telekom pre biznis zákazníkov.  

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu