Telekom: množstvo bezplatných titulov vo Videopožičovni aj nový platený obsah

Keďže aj cez veľkonočné sviatky budeme väčšinu času tráviť doma, Telekom prináša bohatú ponuku titulov, ktoré nám skrátia čas aj rozšíria naše vedomosti.

Operátor začiatkom apríla sprístupnil viac než 30 dokumentárnych titulov alebo sérii z produkcie svetoznámych staníc BBC a Viasat, pričom viaceré z nich sú dostupné bezplatne pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio TV a mobilnej platformy Magio GO.

Jedným z lákadiel môže byť štvordielny dokumentárny cyklus Zem z vesmíru od BBC, ktorý je k dispozícii v českom dabingu. 

Tento vizuálne príťažlivý dokument ponúka úžasné zábery z vesmíru, objavuje našu planétu z úplne novej perspektívy a ponúka doteraz neobjavené súvislosti. Vo Videpožičovni nájdete až deväť bezplatných titulov od BBC z rôznych oblastí a kútov sveta. 

Ďalšie atraktívne dokumentárne tituly si môžete pozrieť s aktivovanou službou Magio Kino M za 3,99 eur alebo Magio Kino L za 5,99 eur mesačne bez viazanosti. Okrem toho získate aj prístup k stovkám ďalších filmových titulov, ktoré sa pravidelne obmieňajú. Ponuka je bohatá a zahŕňa 7 (Magio Kino M) resp. 24 titulov (Magio Kino L). 

Do Videopožičovne Magio TV a Magio GO pribudlo okrem dokumentárnych titulov aj vyše 30 nových filmov rôznych žánrov. K dispozícii máte v apríli navyše viac než 50 hodín kvalitnej filmovej zábavy.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu