Telekom: Magio TV a Digi Slovakia budú aj naďalej s bohatou programovou ponukou

Nový kontrakt, ktorý uzavrel Telekom s medzinárodnou skupinou AMC Networks International (AMCNI) umožní, aby zákazníci Magio TV a Digi Slovakia ja naďalej mohli sledovať svoje obľúbené stanice. Spectrum Home bude súčasťou základného balíka.

Medzi najsledovanejšie televízne kanály patria podľa operátora stanice, ktoré svojim zaujímavým obsahom vedia zabaviť nejedného diváka, teda športové, filmové, detské či edukačné programy (Sport1, Sport2, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, AMC či Film+).

AMCNI má vysporiadané exkluzívne televízne práva na vysielanie priamych športových prenosov tých najvyhľadávanejších a najsledovanejších športov akými sú KHL, Liga národov UEFA a medzinárodné priateľské zápasy, Európska liga a Konferenčná liga UEFA, Majstrovstvá Európy EHF, aj Tipos Extraliga. Zákazníci Telekomu tak o tieto športové lahôdky neprídu.

Súčasťou nového kontraktu so spoločnosťou AMCNI bude aj úprava dvoch TV kanálov. S účinnosťou od 1. februára 2022 dochádza k zmene: Paprika TV a CBS Reality už nebudú od tohto termínu dostupné v ponuke Magio TV a DIGI TV. 

Aj napriek tejto úprave televíznych kanálov stále poskytuje programová štruktúra Magio TV a DIGI TV široké portfólio programov. Obľúbený televízny kanál Spektrum Home, ktorý bol doteraz len súčasťou vyšších televíznych balíkov, sa od 1. februára 2022 presúva do základného balíka, a tak sa stáva dostupný pre všetkých divákov Magio TV a DIGI TV.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu