Telekom: Magio GO už aj pre smart TV

Nová verzia aplikácie Magio GO ponúka vynovený dizajn, vylepšené funkcie a dostupná je už aj pre vybrané smart televízory Samsungu, Sony a Philipsu.

Telekom vylepšil svoju aplikáciu Magio GO. Vo verzii 3.0 môžete pozerať televízne programy nielen v televízii, internetovom prehliadači, smartfóne či tablete, ale teraz už aj na smart TV. 

Nová verzia priniesla zmenené grafické prostredie a užitočné funkcie. Hlavná stránka zobrazuje prehľad práve vysielaných programov na najsledovanejších staniciach, relácie, ktoré budú nasledovať, máte tu prístup k svojim nahrávkam, rozpozeranému programu a k videopožičovni.

Program, ktorý ste začali pozerať doma na televízore, si viete dopozerať napríklad na telefóne alebo tablete cestou do práce. Stačí sa v aplikácii prihlásiť pod rovnakým účtom. 

Magio GO 3.0 je dostupné aj pre Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novšie), Sony a Philips s operačným systémom Android TV (verzia 7 a vyššie). Aplikáciu Magio GO si stiahnete priamo do svojich televízií. V Samsung Smart TV je Magio GO v obchode s aplikáciami Samsung Apps, na Sony a Philips TV v obchode Google Play.

Telekom zároveň prináša novú generáciu Magio GO TV Boxu. Okrem Magio GO vo verzii 3.0 ponúka možnosť doinštalovať akúkoľvek aplikáciu dostupnú pre Android TV, pričom HBO GO už je vopred nainštalovaná. Mesačný poplatok za prenájom boxu je 2,95 eur. K jednej službe Magio GO si môžete prenajať až dva Magio GO TV Boxy.

S novou verziou Magio GO 3.0 prináša Telekom aj nový jednoduchší spôsob objednávania a platby dostupný priamo v aplikácii. Jednoducho vyberiete, o aký variant máte záujem a aktivujete si ho zaslaním SMS. Rovnako si môžete službu kedykoľvek deaktivovať, či zmeniť. Na prvých 30 dní sa dá Magio GO Premium aktivovať na skúšku zadarmo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu