Telekom Magio GO: internetová televízia od 12,90 eur mesačne

Služba je určená zákazníkom, ktorí preferujú sledovanie televízneho obsahu prostredníctvom smart TV či mobilných zariadení. Nechýba možnosť kombinácií v rámci skupiny Magenta 1 či Chytrého balíku ani 7-dňový archív.

Televízia cez internet Magio GO môže byť plnphodnotnou alternatívou ku klasickej IPTV či satelitnej TV platforme od Telekomu. Zákazníci môžu službu priradiť do skupiny Magenta 1 a čerpať tak ďalšie výhody. 

Takisto sa dá kombinovať v rámci Chytrého balíka s Magio Internetom a pevnou linkou, alebo u firemných klientov v rámci Chytrej biznis ponuky v kombinácii s Biznis NETom alebo Biznis linkou.  

Internetová televízia Magio GO je dostupná v niekoľkých verziách, pričom ku základnému balíku 40 TV programov si môžete vyskladať ponuku pomocou jednotlivých tematických balíčkov, či doobjednať si doplnkové balíky programov ako napr. HBO. Celkovo je v ponuke Magio GO až 140 TV kanálov.

- Magio GO M obsahuje základný balík 40 TV programov a k tomu tri tematické balíky podľa vlastného výberu, spolu vyše 60 TV kanálov za 12,90 eur mesačne.

- Magio GO L ponúka až šesť TV balíkov a spolu viac než 95 TV programov za 17,90 eur mesačne.

Magio GO XL ponúka za 22,90 eur mesačne viac než 135 TV kanálov. Ceny platia pri 24-mesačnej viazanosti.

Viac kanálov získajú aj zákazníci, ktorí dostali internetovú televíziu Magio GO bezplatne k službám Magio TV či Magio SAT, pričom ponuka TV kanálov v internetovej TV kopíruje kanálový raster pevnej TV služby.

Pre vyše 120 kanálov je k dispozícii 7-dňový TV archív, ktorý umožňuje spustiť si už odvysielaný program až sedem dní dozadu. Služba okrem archívu umožňuje inteligentné nahrávanie relácie či filmu, alebo aj celej série. Služba obsahuje aj funkciu Videopožičovňa, ktorá ponúka neobmedzené sledovanie filmov a seriálov rôznych žánrov domácej aj svetovej produkcie. 

Magio GO podporuje aj pokročilé funkcie sledovania TV ako je "Instant Watching", teda možnosť pokračovania v pozeraní nasledujúcej relácie bez prerušenia a tiež funkciu "Continue watching", kedy môže používateľ rozpozerať film na jednom zariadení a dopozerať ho na inom zariadení, pričom rozpozeraný film sa spustí od bodu, kedy prišlo k zastaveniu na pôvodnom zariadení.

Od verzie M máte v cene programu možnosť sledovať TV na dvoch zariadeniach súčasne. Môžete si dokúpiť prístup pre tretie zariadenie za 2 eurá mesačne. Za 2,99 eur mesačne sa dá prenajať zariadenie Magio GO TV BOX, ktoré umožňuje využívať službu Magio Televízia GO aj na starších TV prijímačoch. 

Služba Magio Go je dostupná od dnešného dňa 25. februára a objednáte si ju cez web operátora, zákaznícku linku alebo osobne na predajni. Podporované sú zariadenia s iOS 11 a novším, OS Android 7 a vyšším, smart televízory Samsung s OS Tizen od roku výroby 2017 a neskôr a smart televízory a set-top boxy, ktoré podporujú Android TV 7 a vyššie. 

Na počítačoch môžete Magio Go sledovať cez prehliadače Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox a na Mac OS s prehliadačmi Safari, Google Chrome a Firefox, pričom na sledovanie TV vysielania nie je potrebné inštalovať žiadne doplnky. Stačí sa prihlásiť na webovej stránke www.magiogo.sk prihlasovacími údajmi, ktoré dostanete po zriadení služby prostredníctvom SMS. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

viperman25.02.2021 - 20:08 Trvalý odkaz

po brutalnom zdrazeni spravili z toho uplne nezaujimavu sluzbu . sledovanie TV a podobne platformy ponukaju viac a bez viazanosti..a za menej...

Celá diskusia 1 príspevok