Telekom: letné Nekonečné dáta pre paušály, špeciálna akcia aj na Predplatenke

Telekom chce motivovať zákazníkov, aby objavovali krásy Slovenska a spúšťa letnú kampaň s dátovo neobmedzeným balíčkom. Predplatenkári budú môcť získať zdarma Nekonečné dáta na deň.

Telekom štartuje vo štvrtok 1. júla 2021 letnú kampaň pre svojich zákazníkov. Počas júla a augusta si budú môcť aktivovať známy balík bezplatných dát. Platí pre nové aj staré paušály, teda Základ, Ideál, Dáta, Nekonečno, Áno aj Happy. K dispozícii bude aj pre najnovšie biznis paušály Biznis Mini, Biznis Premium, Biznis Nekonečno resp. staršie Áno Biznis. 

Každý zákazník dostáva k paušálu rovnakú porciu dát bez ohľadu na to, aký program využíva. Technicky je nastavený objem dát na 1000 GB mesačne. Prvý balík sa dá aktivovať v Telekom aplikácii od 1. - 31. júla, druhý od 1. - 31. augusta. Dáta sa dajú využívať vo všetkých typoch sietí vrátane najnovšej 5G. 

Telekom pripravil špeciálnu akciu aj pre zákazníkov Predplatenky. Ak si medzi 1. júlom a 31. augustom 2021 budú aktivovať balík Nekonečné pripojenie na 10 dní (cena 4 €), môžu získať aj Nekonečné dáta na deň zdarma.

Akcia funguje tak, že počas 10 dní platnosti balíka si bude môcť zákazník cez Telekom aplikáciu aktivovať jeden raz balík Nekonečné dáta na deň za 0 €

Technicky potom získa na 24 hodín možnosť surfovať plnou rýchlosťou. Po uplynutí tejto doby sa mu vráti rýchlosť na štandardnú 1 Mbps do konca 10-dňového obdobia.

Možnosť aktivácie Nekonečných dát na deň bude k dispozícii pri každej aktivácii balíka v júli a auguste, takže zákazník ju môže využiť aj opakovane. Počas 62 dní ju bude môcť využiť aj päť-šesťkrát.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu