Telekom: Huawei P50 Pocket a tri nové smart hodinky v ponuke

Nielen Samsung, ale aj Huawei má svoje štýlové "véčko" a kúpiť si ho môžete k niektorému z Telekom paušálov. V ponuke pribudli aj tri modely inteligentných hodiniek, vrátane LTE variantu Galaxy Watch4.

Huawei P50 Pocket je prvý telefón od Huawei s véčkovou konštrukciou a skladacím displejom. Okrem vnútorného 6,9-palcového OLED displeja máte k dispozícii aj vonkajší s 1,04'' uhlopriečkou. 

Tzv. cover screen, teda sekundárny displej v zatvorenom stave poskytuje jednoduchý prístup k vybranému rozsahu informácií a možno ho použiť na spravovanie hudby, kontrolu kalendára, fotenie alebo nahrávanie videí a správu upozornení.

Výkon zabezpečí známy čipset Snapdragon 888 4G, teda bez 5G konektivity, doplnený 8 GB RAM a 256 GB úložiskom. V novinke beží Android 11 a nadstavbou EMUI 12 bez podpory Google služieb. 

Na fotografovanie a nahrávanie 4K videí je určený trojitý fotoaparát zložený z hlavného 50 Mpix, 13 Mpix širokouhlého a 32 Mpix hyperspektrálneho fotoaparátu, ktorý má zabezpečiť vyššiu kvalitu snímok a uplatní sa pri rôznych režimoch. Napríklad pri fluorescenčnom, ktorý vytvára fotografie s UV efektom. Kompletné informácie nájdete v základnom infe

Huawei P50 Pocket je cez web Telekomu dostupný k programu T Ideál 21 za 17 eur mesačne s akontáciou 729 eur. Plná cena zariadenia je stanovená na 1399 eur.

Do ponuky wearabless pribudli tri modely inteligentných hodiniek. Nadupané Garmin Fénix 7X Sapphire Solar so solárnym nabíjaním či optickým snímačom pulzu, šikovné Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro s biometrickými senzormi a LTE verzia Samsung Galaxy Watch4 44 mm. 

V Magenta 1 je aktuálne bestseller Galaxy A52s 5G. Ušetriť sa dá:

  • 2 € mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 48 €)
  • 60 € akontácia pri Ideál 32 a Ideál 37
  • 2 € mesačne pri Nekonečno SD, Nekonečno HD a Dáta HD (spolu 48 €)

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu